Skip to main content
V Posavju 28.5° C Torek, 16. avgust 2022
25.01.2021
11:14
Policija, kljuka
Foto: arhiv ePosavje
V petek in soboto v dveh nesrečah štirje poškodovani, policisti so v Zgornjih Vodalah v sevniški občini obravnavali vlom v počitniško hišo.

Nesreča v Veliki vasi

28-letnica zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom

Policisti Policijske postaje Krško so bili v petek okoli 15.30 obveščeni o prometni nesreči v Veliki vasi pri Krškem. Kot pravijo v sporočilu, so policisti opravili ogled in ugotovili, da je 28-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in se prevrnila.

V nesreči se je lažje poškodovala

Povzročiteljici, ki se je v nesreči lažje poškodovala, so zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Nesreča pri Smedniku

34-letnik v avtomobil 44-letnice

Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so bili v soboto dopoldne obveščeni o prometni nesreči pri Smedniku. Policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročil 34-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilne strani vožnje trčil v avtomobil, ki ga je vozila 44-letna voznica.

Trije poškodovani, 34-letniku pa plačilni nalog

Lažje poškodovano voznico in dva potnika v njenem vozilu so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti vodo povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

Vlom v Zgornjih Vodalah

Policisti Policijske postaje Sevnica so bili obveščeni, da je v Zgornjih Vodalah med 5. in 17. januarjem nekdo vlomil v počitniško hišo. Kot pravijo policisti, odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

(eP

krško
policija
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja