Skip to main content
V Posavju 14.2° C Sreda, 18. maj 2022
11.05.2022
10:36
Foto: arhiv ePosavje
V Krškem 18-letnik oropal invalida, policisti so ga hitro izsledili in prijeli. Trije neznanci so v Orešju na Bizeljskem okradli starejši par in v neznano pobegnili z okoli 3000 evri.

Drzen rop v Krškem, trije v Orešju na Bizeljskem

V Krškem 18-letnik oropal invalida

V torek okoli 16.30 je občan policiste obvestil, da je pred prodajalno v Krškem nekdo oropal invalida, odtujil naj bi mu denar in pobegnil s kolesom. Policisti so se takoj odzvali in pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev drznega tatu. Na podlagi opisa so 18-letnega osumljenca izsledili, mu odvzeli prostost, ga pridržali in mu zasegli ukraden denar. Osumljenca, ki so ga v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Zamotili stanovalce in se z okoli 3000 evri odpravili v neznano

Na dvorišče stanovanjske hiše v Orešju na Bizeljskem so se v torkovih jutranjih urah z osebnim avtomobilom modre barve, celjskih registrskih oznak, pripeljali trije neznanci. Starejšima stanovalcema so se predstavljali za delavce komunalnega podjetja in ju zamotili s pogovorom. Policisti pravijo, da je eden izmed storilcev v tem času vstopil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel ter odtujil okoli 3000 evrov.

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice