Skip to main content
V Posavju 0.9° C Sobota, 22. januar 2022
06.03.2020
10:26
Nesreča na Logu pri Sevnici, 5. marec 2020
Foto: PGD Sevnica
Nekaj pred 17. uro je na cesti Sevnica - Krško, na Logu, prišlo do prometne nesreče, v trčenju dveh osebnih vozil sta se dve osebi poškodovali.

Nesreča na Logu pri Sevnici

Čelno trčenje dveh vozil

Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, so bili ob 16.48 uri obveščeni o nesreči na Logu pri Sevnici, ko sta na glavni cesti Sevnica - Krško trčili osebni vozili.

V treh minutah sirene dveh rešilcev čez Krško

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so kraj nesreče zavarovali, nudili pomoč poškodovanima osebama do prihoda reševalcev. Ob tem so še nevtralizirali razlite motorne tekočine, očistili vozišče ter nudili pomoč policistom in pomoč pri odstranitvi vozil.

Reševalci so dve osebi odpeljali v bolnišnici

Eno osebo v brežiško, drugo v novomeško

Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovani osebi oskrbeli, eno osebo so odpeljali v Splošno bolnišnico Brežice, drugo pa v Splošno bolnišnico Novo mesot.

6. MAREC 2020

(10:25) Kaj o nesreči pravijo policisti?

64-letnik trčil v 52-letnico

Okoli 16.30 se je zgodila prometna nesreča na Logu pri Sevnici. 64-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Krškega proti Sevnici je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 52-letna voznica.

Povzročitelj vozil pod vplivom alkohola

Sevniški policisti so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,66 miligramov alkohola. Policisti zdaj nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu, lažje poškodovano voznico so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

(eP)

sevnica
nmp sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja