Skip to main content
V Posavju 24.3° C Četrtek, 30. junij 2022
24.12.2021
07:48
Nesreča na Obrežju
Foto: promet.si
V petkovem jutru so se v prometni nesreči na avtocesti pri Obrežju tri osebe poškodovale, reševalci so jih odpeljali v bolnišnico. V četrtek ena tehnična intervencija in dimniški požar.

Dogodki v Posavju

Nesreča na avtocesti

V petkovem jutru se je na avtocesti pri Obrežju zgodila prometna nesreča, ko je ob 5.07 prišlo do trka treh osebnih vozil, v nesreči pa so se tri osebe poškodovale. Gasilci Poklicne gasilske enote  Krško so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih in počistili razlite motorne tekočine. Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so tri poškodovane osebe oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Kaj o nesreči pravijo policisti?

Prometni policisti so na avtocesti pri izvozu Slovenska vas v petek zjutraj, okoli pete ure, obravnavali prometno nesrečo treh vozil, v kateri je bila ena oseba lažje poškodovana. Po prvih ugotovitvah je 65-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v pred seboj vozeče vozilo, ki ga je nato odbilo v še eno vozilo.

65-letnik trčil v vozilo pred seboj

V nesreči se je 28-letna voznica vozila, v katero je trčil nepreviden voznik, lažje poškodovala. "Pri nobenem od udeležencev niso ugotovili prisotnosti alkohola," pravijo policisti.

Tehnična intervencija

V četrtek ob 20.15 so na Trgu Matije Gubca v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vhodna vrata na poslovnem objektu.

Dimniški požar

Ob 20.44 so v naselju Dol pri Podbočju zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško in Prostovoljnega gasilskega društva Podbočje so s termovizijsko kamero pregledali dimnik in okolico dimnika, delno očistili dimnik ter odsvetovali nadaljnje kurjenje.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

pge krško
nmp brežice
brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi