Skip to main content
V Posavju 26.8° C Sobota, 2. julij 2022
10.06.2022
11:20
Foto: arhiv ePosavje
Pri nadzoru državne meje so policisti v občini Brežice od srede do petka prijeli 43 tujcev, na Prilipah in v Dobenem tudi dve večji skupini.

Na meji prijeli 43 tujcev

Dobova, Prilipe, Globočice

BREŽICE Brežiški policisti so v sredo na železniški postaji Dobova prijeli državljana Pakistana in dva državljana Afganistana, v Prilipah devetnajst državljanov Bangladeša ter po dva iz Pakistana in Afganistana, pri pokopališču v Dobovi državljana Pakistana ter v Globočicah dva državljana Senegala.

Dobeno

V četrtek zjutraj so brežiški policisti v Dobenem prijeli štirinajst tujcev, ki so na nedovoljen način prišli v Slovenijo, in sicer tri iz Pakistana, štiri iz Nepala ter sedem iz Afganistana.

Podgračeno

V noči iz četrtka na petek pa so prometni policisti na avtocesti pri Podgračenem prijeli dva državljana Kameruna. Postopki s tujimi državljani še niso zaključeni, sporočajo s Policijske uprave Novo mesto.

Nesreča, Sevnica, Šmarje

Vzrok nesreče v Sevnici: Neprilagojena hitrost

V Sevnici se je zjutraj zgodila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti voznika tovornega vozila, ki je v Šmarju na nadvozu trčil v osebni avtomobil. Voznika avtomobila so z lažjimi poškodbami odpeljali z reševalnim vozilom.

11 nesreč

Policisti so obravnavali devet prometnih nesreč z materialno škodo ter dve z lahkimi telesnimi poškodbami.

brežice
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja