Skip to main content
V Posavju 24.2° C Četrtek, 18. avgust 2022
14.04.2021
08:05
Foto: arhiv ePosavje
V sredo brez elektrike pri Logu v sevniški občini in v okolici Zdol v krški občini. Krški poklicni gasilci so v torek posredovali na Ulici mladinskih delovnih brigad.

Kje bo v sredo motena oskrba z električno energijo?

Log čistilna naprava in Betonarna Hribšek

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v sredo, 14. aprila, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije za področje nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Log čistilna naprava Sevnica med 8:00 in 10:30 uro in na območju transformatorske postaje Betonarna Hribšek med 11:00 in 14:00 uro.

Ravne Zdole, Šapole, Križe, Osredek, Rakonce

Na področju nadzorništva Krko okolica bo motena oskrba s pitno vodo na območju transformatorske postaje Ravne Zdole, Šapole, Križe, Rušno, Pečice, Osredek, Rakonce in Preska med 8:00 in 14:00 uro in na območju transformatorske postaje Zdole, nizkonapetostno omrežje – Ravne med 8:30 in 11:30 uro.

Pomoč na Ulici mladinskih delovnih brigad

V torkovem večeru, ob 20.02, so na Ulici mladinskih delovnih brigad v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali poziv za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

sevnica
krško
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Novice iz Posavja