Skip to main content
V Posavju 24.4° C Četrtek, 24. junij 2021
07.12.2020
12:58
Policija, kljuka
Foto: arhiv ePosavje
V Dobovi izsledili 62-letnika, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v prometno signalizacijo in odpeljal s kraja nesreče. Krški policisti so v Straži pri Raki ustavili 55-letnega kolesarja.

V Dobovi izsledili 62-letnika, v Straži ustavili 55-letnega kolesarja

62-letnik v Dobovi trčil v signalizacijo in odpeljal s kraja nesreče

Vzrok nesreče v neprilagojeni hitrosti

V soboto popoldne so brežiški policisti obravnavali prometno nesrečo v Dobovi, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, trčil v prometno signalizacijo in odpeljal s kraja nesreče.

Ostal brez vozniškega dovoljenja in še plačal bo

Policisti so na podlagi opisa vozila povzročitelja izsledili in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 62-letni kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,91 miligramov alkohola, pa so mu policisti odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in o vožnji pod vplivom alkohola seznanili sodišče.

Kolesar z 0,83 miligrami alkohola

Policisti Policijske postaje Krško so v soboto v Straži pri Raki zaradi nezanesljive vožnje odredili preizkus 55-letnemu kolesarju. Policisti so kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,83 miligramov alkohola, so izdali plačilni nalog.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi