Skip to main content
V Posavju 31° C Četrtek, 30. junij 2022
17.09.2020
12:46
Foto: arhiv ePosavje
V Ulici Anke Salmičeve v Leskovcu pri Krškem bo do 14 ure motena sokrba s pitno vodo.

V Leskovcu motena oskrba s pitno vodo

(12:45) Nujna vzdrževalna dela na območju Ulice Anke Salmičeve

Motena oskrba s pitno vodo predvidoma do 14. ure

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju bo danes, 17. septembra 2020 do predvidoma 14. ure prekinjena oziroma motena oskrba s pitno vodo na Ulici Anke Salmičeve v Krškem. Pred ponovno uporabo pitne vode za prehrambene namene po končani prekinitvi oskrbe opravite temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave, pred izpiranjem odstranite usmerjevalnike vode na pipah (t.i. perlatorje oziroma mrežice).

Prosijo za razumevanje

Izpiranje naj bo na vseh pipah intenzivno, v sunkih s turbulentnim tokom, to pomeni s periodičnim zapiranjem in odpiranjem pip do največjega pretoka. "Izpiranje naj traja najmanj 15 minut. Vse uporabnike prosimo za razumevanje," dodajajo v sporočilu.

(9:45) Prekinjena oskrba s pitno vodo na Zdolski cesti

Kot pravijo v sporočilu, bo zaradi okvare na vodovodu v četrtek, 17. septembra 2020, do predvidoma 11. ure prekinjena oziroma motena oskrba s pitno vodo na Zdolski cesti v Krškem.

Priporočila pred ponovno uporabo pitne vode

"Priporočamo vam, da pred ponovno uporabo pitne vode za prehrambene namene (po končani prekinitvi oskrbe): opravite temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave, pred izpiranjem odstranite usmerjevalnike vode na pipah (t.i. perlatorje oziroma mrežice). Izpiranje naj bo na vseh pipah intenzivno, v sunkih s turbulentnim tokom, to pomeni s periodičnim zapiranjem in odpiranjem pip do največjega pretoka," pravijo v sporočilu.

Izpiranje naj traja 15 minut

Izpiranje naj traja najmanj 15 minut, vse uporabnike prosijo za razumevanje, za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 07 48 17 225.

(eP)

krško
pitna voda
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi