Skip to main content
V Posavju 27.8° C Nedelja, 26. junij 2022
24.05.2022
13:11
Foto: arhiv ePosavje
V Krškem so policisti ustavili 55-letnika brez vozniške in v neregistriranem vozilu, v Zgornji Pohanci so brežiški policisti obravnavali nesrečo dveh kolesarjev.

Ponedeljek na posavskih cestah

55-letnik brez vozniške in v neregistriranem vozilu

Policisti Policijske postaje Krško so v ponedeljek med kontrolo prometa v Krškem nekaj po 9. uri ustavili voznika osebnega avtomobila, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Med postopkom so ugotovili, da 55-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil. VW lupo so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nesreča dveh kolesarjev: V 31-letnika trčil 53-letnik

Brežiški policisti so bili nekaj pred 19. uro obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo poškodovanega kolesarja. Ob ogledu kraja nesreče so ugotovili, da je 31-letni kolesar pri Zgornji Pohanci zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad kolesom, padel in se poškodoval. Za njim je peljal 53-letni kolesar, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v kolo 31-letnika. Policisti bodo udeležencema nesreče zaradi kršitev izdali odločbo o prekršku.

krško
policija
brežice

Pridružite se nam