Skip to main content
V Posavju 0.5° C Ponedeljek, 24. januar 2022
06.04.2021
19:50
Foto: arhiv ePosavje
V prvem aprilskem torku so imeli vzdrževalci cest veliko dela, ko so odstranjevali posledice snegoloma. Krški poklicni gasilci so pozno popoldne posredovali na Cesti krških žrtev v Krškem.

Snegolom v Posavju, 6. april 2021

Veliko dela za vzdrževalce cest

Po jutranjem sneženju in predvsem južnem snegu so imeli veliko dela vzdrževalci posavskih cest. V dopoldnevu so tako v občini Brežice dežurni delavci pri komunalnem podjetju in CGP razžagali in odstranili podrta drevesa pri Jesenicah na Dolenjskem, pri Globokem in pri Curnovcu, dežurni delavci Kostaka Krško so posredovali pri Velikem Kamnu, minuto pred 12. uro pa so bili o podrtem drevesu pri Artu obveščeni dežurni pri komunalnem podjetju v sevniški občini.

Tik za krožiščem zagorel avtomobil

Ob 18.09 je na Cesti krških žrtev v Krškem zagorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so požar pogasili, odklopili akumulator in očistili vozišče.

V sredo v delu brežiške občine motena oskrba s pitno vodo

Predvidoma med 8. in 14. uro

Komunala Brežice d.o.o. obvešča uporabnike iz naselij Kapele, Rakovec, Slogonsko, Vrhje in del Župelevca, da bo v četrtek, predvidoma med 8. in 14. uro, motena dobava pitne vode zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice o v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
pge krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja