Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
30.07.2019
07:51
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 1. in 4. avgustom. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(1. - 4. avgusta 2019)

Levji kralj

(The Lion King, Jon Favreau, ZDA, 2019)

Film Levji kralj, najbolj znana, srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali leta 1994, bo oživela na velikih platnih. Dolgo pričakovan Levji kralj nas bo ponovno odpeljal na potovanje v afriško savano, kjer na svet prihaja novorojen levček Simba. Simba idealizira očeta, kralja Mufaso in težkega srca sprejema svojo usodo. Scar, Mufasin brat ni navdušen nad prihodom mladiča, ker ima prav on, bivši naslednik prestola, drugačne plane. Borba za Kamen Ponosa se konča z izdajo in tragedijo, kar na koncu privede do Simbinega izgnanstva. S pomočjo veselih in vedoželjnih prijateljev, Simba prisilno odrašča in se odloči vzeti tisto, kar mu zares pripada.

SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

  • četrtek, 1. 8., ob 18. uri (3D projekcija)
  • sobota, 3. 8., ob 18. uri
  • nedelja, 4. 8., ob 18. uri (3D projekcija)

Hitri in drzni: Hobbs in Shaw

(Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, David Leitch, ZDA, 2019)

Novi del franšize Hitri in drzni bo tokrat posvečen drugačnim obratom - ne gre namreč za nadaljevanje, temveč za spinoff, ki se bo osredotočil na ameriškega varnostnega agenta Luka Hobbsa in njegovo neobičajno zavezništvo z Deckardom Shawom. Vse odkar sta se v sedmem delu franšize Hitri in drzni prvič srečala, skušata zvesti agent Diplomatske varnostne službe Hobbs in nekdanji pripadnik britanskih posebnih enot Shaw, drug drugega nadvladati. A vse se spremeni, ko anarhist Brixton prevzame nadzor nad zahrbtno biološko grožnjo, ki lahko za vedno spremeni človeštvo, obenem pa doseže odlično in neustrašno agentko MI6 Hattie Shaw, ki je po naključju Shaweva sestra. Kot zaprisežena sovražnika morata Hobbs in Shaw sodelovati, da bi nadvladala edinega človeka, ki bi lahko bil slabši od njiju.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 1. 8., ob 20.15 uri
  • sobota, 3. 8., ob 20.15 uri
  • nedelja, 4. 8., ob 20.15 uri
  • četrtek, 8. 8., ob 19. uri
  • sobota, 10. 8., ob 20. uri
  • nedelja, 11. 8., ob 20. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

krško
napovednik
kulturni dom krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi