Skip to main content
Torek, 16. april 2024
11.07.2019
08:25
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 11. in 14. julijem. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(4. do 7. julij 2019)

Spider-Man: Daleč od doma

(Spider-Man: Far From Home, Jon Watts, ZDA, 2019)

Priljubljeni junak Peter Parker se s prijatelji poda na poletni oddih v Evropo. Čeprav načrtuje, da si bo zgolj ogledoval znamenitosti Benetk, Londona in Pariza, se dogodki obrnejo povsem drugače - njegov načrt, da za nekaj tednov opusti superjunaške dolžnosti se izjalovi, ko ga Nick Fury prosi, naj mu pomaga preprečiti napad skrivnostnih bitij, ki sejejo kaos po vsej celini.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 11. 7., ob 18. uri
  • nedelja, 14. 7., ob 18. uri

Stuber: Divja vožnja

(Stuber, Gary Dauberman, ZDA, 2019)

Dobrosrčni in nič hudega sluteči voznik 'taksija' Uber po imenu Stu nekega dne pobere potnika, za katerega se kasneje izkaže, da je policist, ki lovi brutalnega morilca. Proti svoji volji postane del nore avanture, ki je ni pričakoval niti v sanjah, pri čemer si na vse pretege prizadeva, da bi obdržal svoje življenje in pet zvezdic, ki si jih je stežka priboril od strank, ki jih prevaža.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 11. 7., ob 20.15 uri
  • nedelja, 14. 7., ob 20.15 uri
  • četrtek, 18. 7., ob 20.15 uri

Letni kino: Kralj plaže

(The Beach Bum, Harmony Korine, Švica, Velika Britanija, ZDA, Francija, 2019)

»THE BEACH BUM« je osvežujoča, izvirna in subverzivna nova komedija režiserja Harmonyja Korinea (Kids, Spring Breakers). Film sledi odbito smešnim prigodam Moondoga (Matthew McConaughey), uporniškega prevaranta, ki vedno živi po svojih pravilih. Igrajo še Snoop Dogg, Zac Efron, Isla Fisher, Martin Lawrence, Jonah Hill… Film ni primeren za gledalce mlajše od 17 let.

NA SPOREDU:

  • sobota, 13. 7., ob 21.30 uri (atrij gradu Rajhenburg / Romanska dvorana v primeru slabega vremena) vstop prost

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

 

kulturni dom krško
napovednik
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja