Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
17.06.2019
21:16
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 17. in 23. junijem. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(17. - 23. junij 2019)

Stotnik

(Der Hauptmann, Robert Schwentke, Nemčija, Poljska, Francija, 2017)

Mojstrovina Roberta Schwentkeja posneta po resnični zgodbi o "Rablju iz Emslanda". Nemčija, marec 1945. Vojaka Wilija Herolda, ki se je ločil od svoje enote, zasledujejo kot dezerterja. V nekem avtu, ki je obtičal v blatu, po naključju odkrije častniško uniformo. Izkoristi priložnost in jo ukrade. V naslednjih dneh kot "stotnik" Herold zbere druge razkropljene vojake in ustvari "posebno enoto". Do moči se dokoplje tako, da jo zlorablja in to mu je všeč. Willi Herold se spremeni v monstruma pred katerim je pred kratkim bežal.

NA SPOREDU:

  • torek, 18. 6., ob 18. uri

Možje v črnem: Globalna grožnja

(Men in Black: International, F. Gary Gray, ZDA, 2019)

Film Možje v črnem: Globalna grožnja predstavlja nove agente, ki bodo reševali svet, prikazuje pa tudi drugo plat znanih junakov, ki je doslej nismo imeli priložnosti spoznati in zaradi katere boste podvomili o vsem, kar ste mislili, da veste o Možeh v črnem. Ste pripravljeni na novo pustolovščino v črnem?

NA SPOREDU:

  • sreda, 19. 6., ob 19. uri
  • nedelja, 23. 6., ob 20. uri

Možje X: Temni Feniks

(X-Men: Dark Phoenix, Simon Kinberg, ZDA, 2019)

Scenarist in režiser Simon Kinberg nam prinaša najbolj radikalen film franšize Možje X, kar jih je bilo do sedaj. Možje X: Temni Feniks pripoveduje zgodbo o preoblikovanju Jean Grey (Sophie Turner), ki se iz nadarjene mutantke transformira v najmočnejšo silo celotnega vesolja. Spektakularen blockbuster, ki je trenutno vrhunec sage, je znanstveno fantastični triler, ki postavlja kočljiva vprašanja o lastni identiteti in usodi.

NA SPOREDU:

  • petek, 21. 6., ob 18. uri

Otroška igra

(Child's Play, Lars Klevberg, ZDA, 2019)

Na velika platna prihaja grozljivka o že dobro znani igrači po imenu Chucky, ki pa ni igrača, temveč zlovešči in hladnokrvni ubijalec. Posodobljeni Chucky pa bo zaradi moderne tehnologije še naprednejši. Samohranilka Karen (Aubrey Plaza) svojemu sinu Andyju (Gabriel Bateman) za rojstni dan podari igračo, ne da bi vedela, da je igrača zlobne narave in ima zmožnost ubijati. Posodobljen Chucky je veliko bolj napreden, kot Chucky iz originalne grozljivke iz leta 1988. Na voljo ima še več načinov, da vas ubije. Zdaj lahko dostopa do drugih naprav, pogleda skozi njih, prevzame termostate, vozila, robote in podobno… Uporabi lahko vse, kar je na voljo, da terorizira in ubije. Spoznajte Chuckyja 2.0.

NA SPOREDU:

  • petek, 21. 6., ob 20. uri
  • sobota, 22. 6., ob 20. uri

Svet igrač 4

(Toy Story 4, Josh Cooley, ZDA, 2019)

Disney Studio in režiser Josh Cooley nam prinašata neverjetno zgodbo o igračkah in njihovem razburljivem živem svetu, ko se podajo na pustolovščino, polno prijateljstva in humorja. Glavni junak Woody je od nekdaj prepričan, da ima svoje posebno mesto na svetu in njegova prioriteta je skrb za svoje otroke. Ko Bonnie svojo nekdaj najljubšo igračo zavrže kot smet, Woody vzame stvari v svoje roke in pokaže Forkyju, da mora sprejeti sebe, tak kot pravzaprav je. Ko Bonnie zbere družbo za družinski izlet, Woddy pristane na nepričakovani avanturi, ki vključuje ponovno druženje z njegovo že davno izgubljeno prijateljico, Be Peep. Po večletnem potepanju, Bo-jin avanturistični duh in življenje na cesti kvari njeno nežno porcelanasto zunanjost. Woody in Bo odkrijeta popolnoma drug svet, ko oživita kot igrački.

NA SPOREDU:

  • sobota, 22. 6., ob 18. uri
  • nedelja, 23. 6., ob 18. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

kulturni dom krško
napovednik
kino spored

Pridružite se nam

Novice iz Posavja