Skip to main content
Torek, 16. april 2024
26.04.2019
13:33
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 26. in 28. aprilom. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Prvič

(After, Jenny Gage, ZDA, 2019)

Film Prvič je posnet po svetovnem knjižnem fenomenu, ki je obnorel tudi slovenske bralke. Tessa Young je predana študentka, vzorna hči in zvesta punca svoji srednješolski ljubezni. V prvem semestru kolidža pa se Tessin varni svet poruši, ko spozna skrivnostnega in motečega upornika Hardina. Dvomiti začne v vse, kar je verjela in začne se spraševati, kaj sploh hoče od življenja.

NA SPOREDU:

  • petek, 26. 4., ob 18. uri

Maščevalci: Zaključek

(Avengers: Endgame, Anthony Russo, Joe Russo, ZDA, 2019)

Režiserja Anthony in Joe Russo, Marvel studio in Disney nam prinašajo najbolj pričakovan in najbolj razburljiv film leta „Maščevalci: Zaključek“. Po uničujočih dogodkih v filmu Maščevalci: Brezmejna vojna (2018), je vesolje v ruševinah. S pomočjo ostalih zaveznikov, se Maščevalci ponovno združujejo, da bi uničili Thanosove moči in vrnili red v vesolje.

NA SPOREDU:

  • petek, 26. 4., ob 20. uri
  • nedelja, 28. 4., ob 20. uri
  • sobota, 4. 5., ob 20. uri

Čudežni park

(Wonder Park, Dylan Brown, Španija, ZDA, 2019)

Deklica June, polna domišljije in optimizma, odkrije zabaviščni park Wonderland, ki je skrit globoko v gozdu. V parku je polno zabavnih vrtiljakov in vratolomnih prog, tam so celo smešne govoreče živali. Edina pomanjkljivost parka je popolno nered. June kmalu ugotovi, da je park le v njeni domišljiji in da je edina, ki ga lahko popravi. Skupaj z živalmi zaviha rokave in se loti popravil, da bi rešila magični park in vanj znova vnesla čudež.

NA SPOREDU:

  • nedelja, 28. 4., ob 18. uri
  • sobota, 4. 5., ob 18. uri

KINO KDK

Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija).

Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si
Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94).
Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

krško
kulturni dom krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi