Skip to main content
V Posavju 5.3° C Sobota, 27. 2024
16.12.2023
08:54
Kulturno društvo Godba Sevnica vabi na Božično-novoletni koncert, ki ga bodo članice in člani društva izvedli v soboto, 16. decembra 2023, ob 18. uri v Športnem domu Sevnica.

Koncert muzikalov - glasbena pripoved

Letošnja glasbena pripoved nas bo vodila skozi pester svet glasbe iz muzikalov. Obiskali bomo Fantoma iz opere, si ogledali ples Lepotice in zveri, zaplesali na glasbo iz muzikala Mamma mia, trepetali od mraza ob skladbah iz muzikala Ledeno kraljestvo, pogledali v življenje kontroverzne argentinske prve dame Evite Peron ter trepetali za življenje malega Simbe iz Levjega kralja.

Zelo pa smo veseli, da se nam bo na odru pridružila vrhunska mlada pevka, performerka, pianistka in igralka Zala Smolnikar - ZÁLI. Zali je bila glasba položena že v zibelko, saj sta glasbenika tudi njena starša. Delo, želja, trud in talent pa so jo postavili na velike odre in ob bok velikih imen zabavne glasbe. Nastopila je celo v duetu s Tonijem Cetinskim. Na odru pa je v predstavi Dance Amore združila moči s plesalcem Andrejem Škufco, nekdanjim večkratnim svetovnim prvakom v standardnih in latinsko ameriških plesih. Poznamo jo tudi v vlogi Jazz vokalistke iz kriminalne serije Primeri inšpektorja Vrenka, v vlogi natakarice pa jo lahko spremljamo v seriji Ja, chef.

Kot vrhunska pevka, performerka in igralka je tako odličen izbor za vokalne skladbe iz muzikalov, ki jih bo predstavila na letošnjem Božično-novoletnem koncertu skupaj z godbo Sevnica.

Koncert bo povezovala graciozna Tanja Urek, ki s svojim tankočutnim smislom za povedano besedo vedno zaobjame bistvo glasbene pripovedi.

Godba Sevnica pripravlja večer čudovite glasbe iz muzikalov, ki so - prav vsi, našli svoj dom na odrih Broadwaya, West enda in ostalih največjih prizoriščih po svetu, kjer se muzikali odvijajo.

sevnica

Pridružite se nam