Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
06.04.2022
10:58
Vojašnica Cerklje ob Krki
Foto: Knjižnica Brežice
Knjižnica Brežice ima kolekcijo premične zbirke v prostorih Vojašnice Jerneja Molana v Cerkljah ob Krki, ko vrata vsem zaposlenim v vojski in zunanjim uporabnikom odpre ob četrtkih med 12. in 17. uro.

Med knjigami v vojašnici v Cerkljah ob Krki

BREŽICE V zadnjih dneh in tednih, marca in aprila 2022, pa je bilo med knjižnimi policami večkrat še posebej živahno, saj so knjižnico obiskali učenci Osnovne šole Cerklje ob Krki. Učenci so obnovili pravila obnašanja v knjižnici ter pravila za izposojo in rokovanje s knjižničnim gradivom. V Mavrični sobi pa so prisluhnili pravljici in strli mnoge ugankarske orehe.

Fotogalerija (Foto: Knjižnica Brežice):

Knjižničarka jih je opomnila in povabila še k sodelovanju v Bralni mavrici. Mladi bralci med tretjim letom starosti in vključno tretjim razredom osnovne šole lahko v tem bralnem programu sodelujejo do konca meseca, do 30. aprila 2022.

Vse vas, ki berete ta zapis, pa vabimo v deželo knjig. Tako v osrednjo knjižnico v Brežicah kot v kolekcijo premične zbirke v Cerkljah ob Krki. Knjige nam s svojo vsebino bogatijo življenje. Knjižnico in knjižničarje pa razveseljujejo njeni uporabniki.

Andreja Dvornik, Knjižnica Brežice

slovenska vojska
knjižnica brežice
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja