Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
15.04.2020
09:59
Foto: arhiv ePosavje
V Valvasorjevi knjižnici Krško od torka, 14. aprila 2020, nudijo možnost izposoje knjižničnega gradiva z upoštevanjem vseh ukrepov, določenih s strani pristojnih organov.

V Krškem izposoja knjig "na daljavo"

Naročite lahko do pet naslovov, gradivo vas bo čakalo pred vhodom

KRŠKO Kot pravijo v obvestilu, je po navodilu Nacionalnega inštituta za javno zdravje, namreč možna izposoja ob upoštevanju enakih ukrepov kot pri spletni trgovini in pripravi ter dostavi naročil.

Gradivo iz osrednje knjižnice

Storitev izposoje gradiva v omejenem obsegu omogočajo iz zbirke Valvasorjeve knjižnice v Krškem, oddelka za odrasle in mladinskega oddelka. "Naročite lahko do pet naslovov. Gradivo vam bomo pripravili pred vhodom v osrednjo knjižnico na Cesti krških žrtev 26," dodajajo v sporočilu.

In kako poteka postopek naročila izposoje gradiva?

Poglejte na splet, pošljite sporočilo in vas bodo obvestili

Kako naročite knjige za izposojo? Kakor dodajajo, v spletnem katalogu preverite razpoložljivost gradiva, seznam pošljete na elektronski naslov knjiznica@knjiznica-krsko.si, pustite podatke z naslovom knjige, avtorjem in letom izdaje publikacije, dopišite številko članske izkaznice z imenom in priimkom ter telefonsko številko, na katero vas bodo lahko poklicali.

Prevzem bo mogoč vsak delovni dan med 9. in 14. uro

Gradivo, pripravljeno od 7. ure prejšnjega dne do 7. ure tekočega dne, bodo še isti dan pripravili za prevzem. O prevzetem gradivu boste obveščeni prek elektronske pošte, prevzem bo možen zgolj na lokaciji osrednje knjižnice v starem mestnem jedru, gradivo boste lahko prevzeli od ponedeljka do petka, med 9. in 14. uro.

Knjige boste vrnili, ko bo knjižnica znova odprta

Ko boste v bližini knjižnice, boste poklicali na telefonsko številko 041 448 652, dežurni bo gradivo postavil na polico pred vhodom v knjižnico, izposojeno gradivo pa boste vrnili, ko bo knjižnica ponovno odprta. Ob tem zamudnine za izposojeno gradivo ne bodo beležili.

(bš)

valvasorjeva knjižnica krško
koronavirus
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja