Skip to main content
V Posavju 20.9° C Sreda, 5. oktober 2022
16.08.2022
07:23
Nazaj v šolo
Foto: freepik.com
V Krškem je stekla akcija zbiranja šolskih potrebščin z naslovom Brez skrbi v šolske klopi.

Brez skrbi v šolske klopi

KRŠKO V Krškem je te dni stekla akcija zbiranja šolskih potrebščin Brez skrbi v šolske klopi, v kateri sodelujejo Mladinski center Krško, Krajevna skupnost mesta Krško in Zveza prijateljev mladine Krško. 

Kaj vse zbirajo?

Na akciji zbirajo velike A4 zvezke, črtaste, brezčrtne, 1 cm karo zvezke, 50 ali 80 listne. Pomagate lahko tudi s kolaž papirjem velikosti A3 ali A4, 20-listnim risalnim blokom, svinčnikom HB, kemičnimi svinčniki, nalivnimi peresi, brisalnik črnila in geotrikotniki. Zbirajo tudi lepilo stic, ravnila z malo in veliko šablono, barvice, flomastre, plastelin, škarje, radirke, šilčke, vrečke za športno opremo, A4 mape z elastiko in podobno.

Kje so zbirna mesta?

V akciji Brez skrbi v šolske klopi so tri zbirna mesta. Na sedežu Zveze prijateljev mladine Krško zbirajo potrebščine ob ponedeljkih med 7. in 15. uro ter ob sredah med 7. in 17. uro, v Mladinskem centru Krško od torka do sobote od 10. do 20. ure, na sedežu Krajevne skupnosti mesta Krško pa vsak delovni dan od 7. do 15. ure. Akcija bo potekala tudi v soboto, 3. septembra, na Tržnici Krško bodo od 8. do 12. ure. 

krško
zpm krško
mc krško

Pridružite se nam