Skip to main content
V Posavju 21.1° C Četrtek, 7. julij 2022
10.08.2020
12:29
Že to jesen boste lahko tudi Ansatovi naročniki uporabljali najnaprednejše storitve, ki jih Telemachovo omrežje zagotavlja že več kot 500.000 gospodinjstvom po vsej Sloveniji.

Skupaj še močnejši - naj omrežje pri vas že to jesen

Ne bo vam potrebno menjati inštalacij

Vedno bo na voljo lokalna dežurna tehnična služba

Pri prehodu na Telemachovo omrežje vam ne bo potrebno menjati inštalacij po svoji hiši ali stanovanju, poleg tega pa vam bo še vedno na voljo lokalna dežurna tehnična služba.

Vsem dosedanjim naročnikom zaradi širjenja zavajajočih in neresničnih informacij na območju Posavja še vedno svetujemo previdnost pri sklepanju naročniških razmerij za telekomunikacijske storitve.

Kaj vse prinašajo paketi EON?

V vaš dom tako paketi EON prinašajo hiter internet do 500 Mbps, bogat nabor televizijskih in radijskih programov, od katerih jih je več kot 80 v ločljivosti HD in sprejemnik EON Smart Box, ki vsak televizor spremeni v pameten televizor.

Prilagojene vsebine in ogled za nazaj

Paketi EON v vaš dom prinašajo prilagojene vsebine za vse družinske člane, do 5 različnih profilov na eni napravi, ogled vsebin za nazaj do 7 dni na izbranih programih ter preprosto glasovno iskanje vsebin po vaši videoteki, YouTubu ali spletni strani Google Play. Več kot 18.000 naslovov v Video klubu je že vključenih v paket in so na ogled brez doplačila.

EON Smart TV

Aplikacija EON Smart TV omogoča gledanje televizije in ogled nazaj brez sprejemnika ter z uporabo enega samega daljinskega upravljalnika. Še naprej pa boste lahko spremljali tudi program ePosavje TV.

Naj omrežje pri vas že to jesen

Najboljše fiksno omrežje in najboljše mobilno omrežje po uporabniški izkušnji

O Telemachovi kakovosti priča certifikat BEST IN TEST, ki ga je prejel na podlagi neodvisne mednarodne raziskave podjetja Umlaut. Opravljeni preizkusi omrežij so pokazali, da ima Telemach najboljše fiksno omrežje in najboljše mobilno omrežje po uporabniški izkušnji*.

Telemachove mobilne storitve

Mobilni paketi VEČ prinašajo številne prednosti

Poleg fiksnih storitev boste lahko izbirali tudi med Telemachovi mobilnimi storitvami in še dodatno prihranili. Telemachovi mobilni paketi VEČ vam prinašajo številne prednosti. Tako prinašajo družinske popuste za do 4 družinske člane, brezplačen prenos podatkov** po porabljenih enotah v paketu znotraj Slovenije ter EON – mobilno televizijo prihodnosti.

V paketu NAJVEČ neomejen prenos podatkov v Sloveniji

Telemachovi mobilni paketi VEČ prinašajo tudi UNIFI + UNIFI Travel brezplačno omrežje Wi-Fi, neomejene klice in sporočila SMS v EU v paketih ŠE VEČ in NAJVEČ ter neomejen prenos podatkov v Slovenji in 10,5 GB prenosa podatkov v EU v paketu NAJVEČ.

* Telemach je na podlagi rezultatov neodvisne raziskave o mobilnem in fiksnem omrežju v Sloveniji, ki jo je opravilo podjetje UMLAUT v obdobju od julija do novembra 2019 za mobilno in fiksno omrežje, prejel certifikat Najboljši na testu, ki velja za globalni panožni standard merjenja kakovosti omrežja in zadovoljstva uporabnikov. V okviru raziskave so bili preizkušeni elementi mobilnega omrežja (pokritost govornih storitev, pokritost prenosa podatkov, pokritost z omrežjem LTE/4G, hitrost prenosa podatkov do uporabnikov, hitrost prenosa podatkov od uporabnikov ter dostopnost podatkovnega omrežja) ter fiksnega omrežja (prepustnost in latenca).

** Za pakete skupine VEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenega prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti v paketih VEČ in ŠE VEČ na največ 64 kbps, v paketu NAJVEC pa po prenesenih 100 GB na največ 1 Mbps/256 kbps

OGLASNO SPOROČILO

oglasna novica
krško
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja