Skip to main content
V Posavju 24.3° C Četrtek, 30. junij 2022
08.10.2020
08:27
Ansat, namestitev kanalov
Grafika: ePosavje
V podjetju Ansat v naslednjem tednu, kot so že obvestili svoje naročnike, v sodelovanju s podjetjem Telemach posodabljajo programsko shemo na kabelskem omrežju območja Ansat Krško.

V torek in četrtek nagradnja programske sheme Ansat Krško

Črn zaslon? Brez skrbi!

KRŠKO Posodobitev bo potekala v torek in četrtek, 6. in 8. oktobra. Sporočili so, da se bodo ob prehodu na nov signal zamenjala programska mesta in frekvence, zato boste uporabniki na svojih ekranih videli črno sliko.

Nadgradnja programske TV sheme v Krškem

Potreben bo ponovni zagon iskanja programov

Za ponovno spremljanje televizije bo potreben zgolj ponovni zagon iskanja programov na dan spremembe (ali kasneje), po navodilih proizvajalca vašega televizorja, ki se sicer od proizvajalca do proizvajalca razlikujejo.

Črn zaslon? Brez skrbi!

Pripravili so video s kratkimi navodili

Ker se ob prehodu na nov signal menjajo programska mesta in frekvence, uporabniki na svojih televizijskih ekranih ob nadgradnji vidite le črno sliko. Za ponovno gledanje televizije morate zgolj na novo zagnati iskanje programov. Za pomoč so pripravili tudi video s kratkimi navodili, saj se postopki razlikujejo glede na proizvajalca televizorjev.

Navodila so objavljena na Ansatovi spletni strani www.ansat.si, kjer prejmete tudi več informacij.

Vrstni red programov se bo spremenil

Programe bodo razvrstili po žanrih

Dosedanji vrstni red programov se bo ob nadgradnji spremenil, so pa pri Ansatu sledili sodobnim svetovnim trendom in programe razvrstili po žanrih (športni, otroški, filmski itd.).

Digitalna programska shema bo še bogatejša

"Digitalna programska shema na kabelskem omrežju bo po novem še bogatejša, s številnimi programi v visoki ločljivosti (HD), česar se, verjamemo, uporabniki veselite," še dodajajo v sporočilu.

(eP)

ansat
krško
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi