Skip to main content
V Posavju 16.4° C Torek, 27. september 2022
11.10.2021
08:20
Zapora Ceste 4. julija v Krškem
Foto: ePosavje.com
Od petka do ponedeljka je bila zaradi popravila vodovoda zaprta Cesta 4. julija v Krškem, dela so končali in zapor umaknili en dan pred napovedanim datumom.

PONEDELJEK, 11. OKTOBER 2021

(08:02) Cesta 4. julija znova odprta za ves promet

V ponedeljkovem jutru so Cesto 4. julija v Krškem znova odprli za ves promet in s tem umaknili oznake za obvoz prek Cankarjeve in Zdolske ulice nazaj na Cesto 4. julija. Z deli so končali dan pred napovedano štiridnevno zaporo Ceste 4. julija.

PETEK, 8. OKTOBER 2021

Od petka do torka zapora Ceste 4. julija

Zapora pred križiščem s Cankarjevo ulico

Iz družbe CGP, d. d., so sporočili, da bodo v petek zjutraj zaradi obnove vodovoda zaprli Cesto 4. julija. Popolna zapora ceste bo pred križiščem s Cankarjevo ulico (iz smeri Krškega proti Brežicam), zapora bo veljala od petka, 8. oktobra, od 7. ure zjutraj do torka, 12. oktobra, do 17. ure. Prebivalce in vse udeležence v prometu še obveščajo, da bo veljala 24-urna popolna zapora.

Kje bo urejen obvoz?

Lokalni promet po Cankarjevi in Zdolski

Za lokalni promet bo obvoz iz smeri Stare vasi urejen po Cankarjevi ulici, levo na Zdolsko ulico in mimo Osnovne šole Jurija Dalmatina Krško do krožišča pri podmornici (in obratno).

Tovornjaki na obvoznico

Za tovorna vozila bodo obvoz iz smeri Brežic proti Celju uredili čez železniške tire pri Evrosadu, mimo GEN energije čez Vrbino po krški obvoznici do starega mostu, oz. naprej proti hidroelektrarni in obratno.

(eP)

krško
ceste
obvestila

Pridružite se nam

Novice iz Posavja