Skip to main content
V Posavju 25.2° C Ponedeljek, 4. julij 2022
09.04.2019
06:59
Foto: DSO Krško
6. aprila je potekal 10. dan za spremembe. Že vrsto let ga kot poseben dan obeležujejo tudi
v Domu starejših občanov Krško.

6. aprila je potekal 10. dan za spremembe. Že vrsto let ga kot poseben dan obeležujemo tudi v Domu starejših občanov Krško. Z različnimi aktivnostmi spreminjamo vsak dan stanovalcev v nekaj posebnega, sproščujočega in zanimivega.

V Domu starejših občanov Krško smo, kot vsa leta poprej naredili stanovalcem »drugačen+« dan in jih popeljali v svet wellnessa.

Že v petek so se stanovalci lahko prepustili dobrim občutkom ob masaži hrbta, rok, nog, manikuri, ličenju, parafinski kopeli, oblikovanju pričesk in čajanki z zeliščnimi čaji. Za izvedbo določenih aktivnosti smo poskrbeli zaposleni v domu, za masažo hrbta pa so svoje znanje in čas prispevale Sara Capl in zaposlene iz Wellnesa Vita Marin Krško.

Prav tako je za čudovite modne pričeske stanovalcev poskrbela Tamara iz Frizerstva Sara. Posebno noto pri izvedbi aktivnosti so dala mazila, macerati, olja in čaji, ki jih je prispevala Nataša iz Šepeta narave.

Različne aktivnosti v duhu wellnessa so potekale po vseh gospodinjskih skupinah. V ta namen so v naši kuhinji pripravili posebno wellness kosilo.

Eden izmed stanovalcev pa je v sodelovanju in organizaciji Zavoda Sopotniki odšel v OŠ Jurija Dalmatina, kjer je učencem petega razreda predstavil življenje nekoč.

Na sobotno dopoldne pa so stanovalce obiskali iz ZPM Krško, kjer so pripravili zanimivo druženje s kvizom.

V ponedeljek smo zaključili dogajanje s športnimi igrami in različnimi aktivnostmi po gospodinjskih skupinah. Pri tem so poleg zaposlenih sodelovali tudi zaposleni iz podjetja Krka (v sklopu Krkinega tedna humanosti in prostovoljstva) in prostovoljci DSO Krško.

Dom starejših občanov Krško

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice