Skip to main content
V Posavju 32.9° C Ponedeljek, 4. julij 2022
31.05.2019
14:52
Foto: arhiv ePosavje
V sevniški občini bo dogodkov poln konec tedna. V nadaljevanju objavljamo več informacij o dogodkih tega konca tedna.

Dogodkov poln konec tedna v sevniški občini

Slavnostna seja ob 140-letnici Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica

V Kulturni dvorani Sevnica se bo 17.uri pričela slavnostna seja ob 140. obletnici Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica. Jutri, 1. junija, pa bo potekalo 35. srečanje gasilskih pevskih zborov in skupin ter gasilskih godb. Dogodek se bo odvijal od 17. do 20. ure v Športnem domu Sevnica.

Dobrodelni BBQ & BEER FEST

Rotaract klub Sevnica v sodelovanju s Študentskim klubom Sevnica organizira dobrodelni BBQ & BEER FEST, ki bo danes ob 18. uri na Platzu Sevnica. Družabni dogodek bo postregel s kulinaričnimi užitki in z dobro glasbo, imel pa bo dobrodelno noto, saj bo del izkupička od prodaje namenjen za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin.

Srečanje ljudskih pevcev Boštanj

V dvorani TVD Partizan Boštanj bo nocoj s pričetkom ob 20. uri potekalo 17. srečanje ljudskih pevcev, ki ga organizirajo Ljudski pevci Boštanj.

Grajski dan doživetij za otroke in družine

V soboto, 1. junija, na sevniškem gradu organizirajo dobrodelni dan doživetij za otroke in družine, ki bo obiskovalce pripeljal v pravo grajsko avanturo. Dogodek se prične ob 10. uri. Izkupiček prodaje vstopnic bo v celoti namenjen nakupu novih didaktičnih igral, ki bodo postavljena v okolici gradu.

Zaključni koncert 2. festivala Posavski saksofonček

Glasbena šola Sevnica jutri, 1. junija, ob 19. uri na sevniškem gradu organizira 2. srečanje saksofonistov vseh generacij iz Posavja. V okviru festivala bodo potekali koncerti in delavnice za saksofon. Na koncertu se bodo predstavili udeleženci delavnice za saksofon, ansambel saksofonov Glasbene šole Sevnica in Glasbene šole Krško pod vodstvom prof. Matjaža Škoberneta. Posebni gost na zaključnem koncertu bo slovenski mladinski orkester saksofonov SOS – junior. Vstopnine ni.

Občina Sevnica

sevnica
napovednik

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja