Skip to main content
V Posavju 11.7° C Ponedeljek, 25. oktober 2021
15.06.2021
20:49
Specialisti, vaš partner za zdravje
Zavarovalnica Triglav
Ko vas doleti nezgoda ali bolezen, je pomembno, da si s hitro specialistično obravnavo zagotovite hiter povratek v aktivno življenje.

Po prejemu napotnice vas najprej čaka iskanje ustreznega specialista in urejanje termina. Pa ste vedeli, da lahko v Zdravstveni točki namesto vas poiščejo izvajalca zdravstvenih storitev in vam organizirajo termin v nekaj dneh, nastale stroške pa krije zavarovalnica? Preverite, kako.

Kljub skrbi za redno telesno aktivnost in zdravo prehrano, se lahko srečamo s številnimi nepredvidljivostmi in tako se je tudi Katarini na nedeljskem izletu pripetila nezgoda. Neroden padec je povzročil močne bolečine v gležnju. Ker se stanje ni izboljšalo, se je obrnila na osebnega zdravnika, ki jo je napotil k specialistu ortopedu. Namesto časovno zamudnega iskanja specialista in urejanja terminov, se je preprosto obrnila na asistenčni center Zdravstvena točka, saj ji je pred časom njen delodajalec omogočil, da se vključi v kolektivno zdravstveno zavarovanje Specialisti+.

Ko je treba k specialistu

Katarina je enostavno poklicala na asistenčni center Zdravstvena točka in ekipa zdravstvenega osebja ji je organizirala termin pri ortopedu v nekaj dneh, na njeno željo v popoldanskem terminu. Ortoped jo je po pregledu napotil na magnetno resonanco, na podlagi izvida pa dalje na fizioterapijo. V Zdravstveni točki so Katarini organizirali vse termine zdravstvenih storitev v nekaj dneh, termine za fizioterapijo pa so ji organizirali pri izvajalcu v bližini njene službe. Vse nastale stroške specialistično ambulantnih pregledov, magnetne resonance in fizioterapije je krila zavarovalnica.

Postavite zdravje na prvo mesto

Zdravstvena zavarovanja Triglav Zdravje zavarovancem omogočajo enostavno in njim prilagojeno izkušnjo s ciljem hitrega dostopa do kakovostnih zdravstvenih storitev, ko jih potrebujejo.

Vse dni v letu je na voljo ekipa zdravstvenega osebja asistenčnega centra Zdravstvena točka, ki zavarovancu glede na njegovo zdravstveno stanje ali diagnozo svetuje in organizira termin pri ustreznem zdravstvenem izvajalcu ter ga usmerja na poti do zdravja. Na izbiro so tri zavarovanja, ki omogočajo hiter dostop do specialistične obravnave: Specialisti Nezgoda, Specialisti in Specialisti+.

Zavarovanje Specialisti+ v primeru novonastale bolezni, stanja ali poškodbe krije stroške specialistične obravnave, zahtevnih diagnostičnih postopkov (npr. magnetna resonanca, rentgen, CT, ultrazvok …), enodnevnih posegov (npr.: artroskopija kolena), zdravil na beli recept in ambulantne rehabilitacije, kot je npr. fizioterapija. V posameznem zavarovalnem letu so krite zdravstvene storitve do višine 30.000 EUR, od tega 300 EUR za zdravila in 300 EUR za ambulantno rehabilitacijo. Zavarovanje lahko sklenejo osebe do 63. leta starosti, ob sklenitvi pa je potrebno izpolniti vprašalnik o zdravstvenem stanju. Mesečna premija je odvisna od starosti in za osebe nad 18 let znaša od 15 EUR dalje.

Zavarovanje Specialisti krije stroške specialistične obravnave novonastale bolezni, poškodbe ali stanja, enostavne in zahtevne diagnostike ter predpisanih zdravil zdravnika specialista na beli recept. Zavarovanje lahko sklenejo osebe nad 18 let, mesečna premija pa se giblje od 8 EUR dalje. V zavarovalnem letu se krijejo stroški zdravstvenih storitev do 3.000 EUR, od tega 300 EUR za zdravila. Zavarovanje enostavno in hitro sklenete preko spleta, brez vprašalnika o zdravstvenem stanju.

Zavarovanje Specialisti Nezgoda krije stroške opravljenih storitev specialistične ambulantne obravnave, zahtevnih diagnostičnih postopkov in ambulantne rehabilitacije, pri čemer lahko zavarovanec storitve uveljavlja le v primeru nezgode. Višina letne zavarovalne vsote na posamezni zavarovalni primer je do 3.000 EUR, od tega 600 EUR za ambulantno rehabilitacijo. Mesečna premija znaša 3 EUR in ni odvisna od starosti zavarovanca. Zavarovanje enostavno in hitro sklenete preko spleta, brez vprašalnika o zdravstvenem stanju.

Vaš partner za zdravje

Ne dovolite, da vam v primeru poškodbe ali bolezni dodatne skrbi povzroča še predolgo čakanje na specialista. Pravočasno si uredite zavarovanje Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda in poskrbite, da boste lahko hitro dostopali do specialista, celotno organizacijo zdravstvenih storitev pa prepustili asistenčnemu centru Zdravstvena točka.

Za vse dodatne informacije pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 64 ali obiščite spletno stran www.triglavzdravje.si.

Kako enostavno in hitro do specialista

 

oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja