Skip to main content
V Posavju 21.6° C Ponedeljek, 4. julij 2022
01.04.2020
12:08
Zdravstveni dom Radeče
Grafika: ePosavje.com
Franci Čeč, direktor Zdravstvenega doma Radeče, nam je pojasnil, kako v teh dneh poteka delo v Zdravstvenem domu Radeče.

Kako poteka delo v Zdravstvenem domu Radeče?

Čeč: "Zaenkrat pojava koronavirusa še ni bilo"

RADEČE "Zdravstveni dom Radeče (ZD) ravna v skladu z navodili, napotki in usmeritvami Ministrstva za zdravje. Zaenkrat pojava koronavirusa še ni bilo, Zdravstveni dom Radeče daje veliko pozornosti, da pazimo na naše zdravstveno osebje," je povedal Franci Čeč, direktor ZD Radeče. V sodelovanju z Občino Radeče in Civilno zaščito so identificirali štiri stanovanja, ki bodo namenjena samo zdravstvenem osebju.

Ekipi, ki odhajata na vstopno točko v Celje, bosta imeli svoja avtomobila

Kot dodaja, so v obzir vzeli tudi možnost, "da bosta imeli ekipi, ki sedaj odhajata na prvo bojno linijo na vstopno točko v Celje, na razpolago tudi samostojna avtomobila, ki se bosta uporabljala samo za te namene."

Ob tem zahvala vsem vpletenim

Direktor Zdravstvenega doma Radeče se ob tem zahvaljuje Občini Radeče in Civilni zaščiti, "s katero preživimo res veliko ur in dobro sodelujemo. Predvsem pa bi rekel hvala vsem našim občanom, ki v teh težkih časih najdejo dobro energijo, da ne ustvarjajo panike in da ne delajo veliko problemov, kjer nastanejo. Zahvalil bi se vsem sodelavkam in sodelavcem, ki vestno, potrpežljivo in preudarno opravljajo svoje delo."

(bš)

radeče
koronavirus
video

Pridružite se nam

Novice iz Posavja