Skip to main content
V Posavju 2.4° C Petek, 3. december 2021
18.11.2021
13:05
Martinovanje KD Leskovec
Foto: Anton Hruševar
V Kulturnem društvu Leskovec pri Krškem so se letos odločili, da kljub epidemiji tradicionalno prireditev Martinovanje vseeno izpeljejo. Prireditev bo v soboto tudi na naši televiziji.

Martinovanje članov Kulturnega društva Leskovec pri Krškem

KRŠKO Zaradi epidemioloških razmer bo Martinovanje drugačno kot vsa leta do sedaj, pripravili so ga v virtualni obliki. Kot je na začetku dejal predsednik društva Filip Černelč, so se odločili, da ker publika ne more priti do njih, bodo oni prišli do njih in tako celotno Martinovanje, glasbeni nastop ter razstavo izdelkov Skupine za ročna dela, ki deluje v okviru sekcije za ohranjanje kulturne dediščine, posneli. Tradicionalno je tudi letos vino blagoslovil leskovški župnik Ludvik Žagar.

V soboto ob 19. uri na ePosavje TV

V letošnjem letu društvo obeležuje 20 let delovanja, zato se predsednik in celotno društvo prav lepo zahvaljujejo vsem, ki so in še bodo pomagali ter sodelovali pri delovanju društva in ohranitvi kulturnega dogajanja v Leskovcu pri Krškem. Posnetek prireditve bo v soboto, 20. novembra 2021, ob 19. uri na televiziji ePosavje TV ter na Facebook strani Kulturnega društva Leskovec pri Krškem. Prijazno vabljeni k ogledu!

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Anton Hruševar

leskovec pri krškem
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja