Skip to main content
V Posavju 22° C Sobota, 2. julij 2022
09.04.2019
15:40
Foto: arhiv ePosavje
Vabljeni na Velikonočni sejem na tržnico Videm Bliža se Velika noč in z njo povezani Velikonočni sejem, ki bo tradicionalno potekal na tržnici Videm v Krškem v soboto, 13. aprila 2019.

V soboto, 13. aprila, od 8. do 12. ure

Sejem bo v soboto, od 8. do 12. ure, letos prvič potekal v skupni organizaciji podjetja Agro Posavje in Centra za podjetništvo in turizem Krško.

Tradicionalno se bodo na dogodku predstavile kmetije, ki izdelujejo mlečne izdelke, mesnine, olja, ribje izdelke, zeliščne pripravke, med in druge čebelje pridelke, moke, kaše, peciva, rezance, kruh, mlince in tudi svežo zelenjavo, sadje in sokove. Poleg naštetih dobrot bodo svoje izdelke (nakit, pletenine, izdelke iz blaga, vzglavnike, izdelke iz lecta in lončene izdelke) kupcem ponudili tudi rokodelci.

Sejem bo v soboto, od 8. do 12. ure, letos prvič potekal v skupni organizaciji podjetja Agro Posavje in Centra za podjetništvo in turizem Krško.

Za najmlajše obiskovalce bo še posebej zanimiva razstava malih živali, v organizaciji Društva rejcev malih živali iz Brežic in brezplačna velikonočna delavnica za otroke v organizaciji Izaje – Sare Levičar. Ostali obiskovalci pa si boste lahko pod mentorstvom Jožeta Lovenjaka izdelali svojo velikonočno butaro oz. zanjo namenili prostovoljni prispevek. Izkupiček zbranih prostovoljnih prispevkov bomo podarili VDC Sonček Krško. Za boljše vzdušje in prodajo na sejmu pa bo skrbel lokalni harmonikar Gašper Zorko. Pripravite se na Veliko noč - vabljeni!

CPT Krško

krško
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja