Skip to main content
V Posavju 27.5° C Sobota, 12. junij 2021
14.05.2021
13:31
Če najdemo radost v malih stvareh, je lahko vsak dan izjemno barvit, topel in poučen, dan za katerega smo lahko iz srca hvaležni.

Naredimo nekaj lepega

BRESTANICA Živimo v času, ko so naši medosebni odnosi na posebni preizkušnji. V teh, za nas nekoliko nenavadnih časih, sta hvaležnost in sposobnost poiskati radost v majhnih stvareh vrednoti, ki ju je potrebno v srcih vedno znova odkrivati in ju skrbno negovati. V mesecu marcu je prišla iz ZDUS - a ideja, da v društvih upokojencev za svoje dolgoletne člane, prostovoljce in vse, ki z njimi sodelujemo, naredimo nekaj lepega.

Fotogalerija (Foto: Društvo upokojencev Brestanica):

Vodilnim v Društvu upokojencev Brestanica se je zdela ideja naravnost čudovita. Lepo je narediti nekaj dobrega za ljudi, ki s svojim delom in življenjem doprinašajo k lepoti bivanja, odnosov in življenja v njihovem društvu.

S hvaležnostjo za vse, kar so lepega in dobrega storili, smo se dolgoletnim članom, sodelavcem, prostovoljkam in prostovoljcem zahvalili z drobno pozornostjo, katero smo izdelale brestaniške rokodelke, tako imenovane Pridne roke Rajhenburga. To smo storili z željo, da bi vsi skupaj postali in ostali členi v verigi dobrega in lepega, ki naj nas vse povezuje v tem nenavadnem »korona času«.

Društvo upokojencev Brestanica

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja