Skip to main content
V Posavju 17.7° C Nedelja, 2. oktober 2022
07.01.2020
10:05
Fitnes na prostem, Brestanica
Foto: arhiv ePosavje
Poročali smo že, da bodo pri Osnovni šoli Adama Bohoriča v Brestanici postavili fitnes na prostem. Pogodbo z dobaviteljem opreme so podpisali prejšnji ponedeljek, dela bodo lahko kmalu stekla.

Sedem telovadnih elementov

Med olimpijskim bazenom in odbojkarskim igriščem

Na območju Športno rekreacijskega centra Brestanica je poleg odbojkarskega igrišča neizkoriščen prostor v lasti Krajevne skupnosti (KS) Brestanica, na katerem želijo v sodelovanju z Občino Krško postaviti zunanji fitnes. Po predlogu postavitve zunanjih fitnes naprav na do 100 kvadratnih metrov načrtujejo postavitev sedmih telovadnih elementov, ki bi bili primerni za vse starostne generacije.

Rok dokončanja: 30 dni od sklenitve pogodbe

Potem, ko so v začetku novembra objavili javno naročilo za postavitev zunanjih fitnes naprav v krajevni skupnosti Brestanica, so v začetku decembra podpisali pogodbo z izvajalcem del. Z deli slabih 30.000 evrov vredne investicije bodo, tako piše v pogodbi, objavljeni v sistemu eNaročanje, "pričeli takoj po sklenitvi pogodbe, ponudnik pa se jih zavezuje dokončati najkasneje v roku 30 dni od sklenitve pogodbe."

"Zaokrožena celota športno rekreacijskega centra"

"Z umestitvijo zunanjih fitnes naprav bo zaokrožena celota športno rekreacijskega centra, pridobljena bo nova aktivnost, katero bo v sklopu športne vzgoje lahko koristila tudi osnovna šola, ki je v neposredni bližini," dodajajo na Občini Krško.

(bš)

krško
brestanica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja