Skip to main content
V Posavju 22.6° C Četrtek, 11. avgust 2022
25.06.2022
20:48
Na Osnovni šoli Jurija Dalmatina Krško so na zadnji šolski dan pripravili proslavo, ki so jo obenem namenili dnevu državnosti in 50-letnici šole. Več v njihovem zapisu, ki ga objavljamo v nadaljevanju

Proslava na zadnji šolski dan 

Na zadnji šolski dan smo se zopet spomnili našega letošnjega jubilejnega rojstnega dne šole – 50 let – zato smo se v ta namen  v jutranjih urah najprej vsi zbrali na šolskem igrišču, kjer smo s postavitvijo narisali 50 let – vse to je posnel tudi dron.

Nadaljevali smo v veliki telovadnici šole z obeležitvijo prihajajočega še enega rojstnega dne, to je dan državnosti, ko praznuje naša domovina – Slovenija. S sloganom I feel Slovenia smo zaokrožili prostor. Nagovorila nas je tudi ravnateljica šole, gospa Valentina Gerjevič. Podelili pa smo tudi vsa zlata in srebrna odličja vsem našim zares najuspešnejšim učencem šole. Kako smo ponosni nanje! Bravo, učenci, bravo, mentorice in mentorji!

Da pa smo zakorakali v bolj sproščene ritme, so poskrbeli naši t. i. POKORONSKI TALENTI. Zares je bilo zabavno, sproščeno in navdihujoče. Koliko talentov se je zvrstilo na odru, kažejo spodnje zgovorne fotografije.

Fotogalerija (Foto: Osnovna šola Jurija Dalmatina Krško):

Zaplesali v brezskrbno poletje

Seveda pa brez presenečenja ne gre – zato smo poskrbeli učitelji sami – zaplesali smo naravnost v brezskrbno poletje. Zaplešite tudi vi z nami. Mi smo zaplesali vsi – ob koncu so se nam pridružili vsi učenci, strokovni delavci šole in zaplesali smo naravnost v poletje! HURA – POČITNICEEEEEE!!!

Vsem želimo prijetne, zdrave in predvsem brezskrbne dni poletja. V jeseni pa kod vedno stopamo novim ciljem naproti.

Srečno!

Bernarda Kunej

oš jurija dalmatina krško
krško
šole v posavju

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja