Skip to main content
V Posavju 11.9° C Sreda, 28. september 2022
08.05.2019
16:20
Grafika: Ansat TV
V krški občini nadaljujejo z izgradnjo kanalizacije in druge infrastrukture. V krajevni skupnosti Veliki Podlog se tako že od leta 2017 izvajajo dela v vaseh Jelše in Gorica. Več v prispevku Ansat TV.

Ureditev infrastrukture Jelše Gorica

Zaključevanje dvoletnega projekta

KRŠKO V vaseh Gorica in Jelše v krajevni skupnosti Veliki Podlog Občina Krško zaključuje dvoletni projekt gradnje komunalne infrastrukture.

Čistilna naprava z uporabnim dovoljenjem

Fekalna kanalizacija je v celoti izvedena, prav tako čistilna naprava. Uporabno dovoljenje so pridobili avgusta lani, kar pomeni, da je na čistilno napravo priključena že večina gospodinjstev iz obeh vasi.

Ureditev v naselju Gorica

V naselju Gorica je v celoti zgrajena meteorna kanalizacija, prav tako ponikalnice, v celoti je izveden tudi vodovod, urejena je kabelska kanalizacija za širokopasovne povezave in prav tako 100 metrov cestne razsvetljave.

Dela so tekla gladko in po planu

Povečanje prometne varnosti Dela so sicer tekla gladko in po predvidenem terminskem planu. Vse prej omenjene ureditve pa bodo povečale tudi prometno varnost za vse udeležence v cestnem prometu, kot tudi večjo kakovost življenja na urejenem območju.

Ansat TV

krško
posavski tednik
ansat tv

Pridružite se nam