Skip to main content
V Posavju 25.3° C Četrtek, 18. avgust 2022
15.10.2019
14:11
Foto: arhiv Očbine Krško
Občina Krško in KS mesta Krško v četrtek, 17. oktobra 2019, ob 17. uri vabita občanke in občane na predstavitev načrtovanega kolesarskega poligona, ki bo potekala v prostorih Glasbene šole Krško.

Izgradnja kolesarskega poligona na Vidmu

Na območju nekdanjega doma upokojencev

KRŠKO Kot so sporočili z Občine Krško, so s ciljem izgradnje kolesarskega poligona na območju nekdanjega doma starejših občanov na Vidmu pristopili k izvedbi lokacijske preveritve za omogočanje začasne rabe prostora na območju veljavnega ureditvenega načrta za naselje Videm.

Lokacijsko preveritev potrdili svetniki

Lokacijsko preveritev, ki dopušča začasno rabo prostora za poligon, je na 5. seji konec maja letos potrdil tudi Občinski svet Občine Krško. Steza na skupni površini 720 m2, primerna za vse vrste koles, rolke, rolerje in skiroje, bo manjšega obsega s približno 320 m2 asfaltne vozne površine, zatravljenimi brežinami in notranjimi deli, dostopnimi potkami, klopmi in parkirnimi prostori.

Ta četrtek v dvorani Glasbene šole Krško

Predvidena vrednost načrtovanega poligona znaša 46.000 evrov, projekt bodo ta četrtek predstavili predstavniki občine, krajevne skupnosti in izvajalec družba Alliance iz Ljubljane.

(bš)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja