Skip to main content
V Posavju 13.4° C Četrtek, 29. september 2022
25.05.2020
13:20
Janez Virant, KS Tržišče
Foto: Občina Sevnica
Na 25. maj Krajevna skupnost Tržišče praznuje svoj krajevni praznik. Ob prazniku je krajanke in krajane preko video sporočila nagovoril predsednik Krajevne skupnosti Tržišče Janez Virant.

25. maj je praznik Krajevne skupnosti Tržišče

SEVNICA Kot pravijo na Občini Sevnica, se je predsednik Krajevne skupnosti Tržišče Janez Virant zahvalil se je vsem krajankam in krajanom za dosledno upoštevanje zaščitnih ukrepov in s tem aktivni prispevek k omejitvi širjenja virusa.

Razključen je razpis sofinanciranja društev, pogodbe so v pripravi

"V začetku leta so dela zaradi pandemije obstala, sedaj pa svet krajevne skupnosti deluje v polnem teku. Zaključen je razpis sofinanciranja društev, v pripravi so pogodbe. Zaključena sta dva razpisa za urejanje cestišč v Marendolu in v Tržišču. Predvidena je tudi preplastitev ceste v Kaplji vasi," je ob tem povedal Virant.

Tudi na območju KS Tržišče participativni proračun

Ob tem je povzel delo sveta Krajevne skupnosti Tržišče in nekatere načrte za investicije in posodobitve, ki jih bo izvedla Krajevna skupnost Tržišče ali Občina Sevnica. Krajanke in krajane je povabil tudi k sodelovanju pri participativnem proračunu in se zahvalil vsem članom društev za aktivno delovanje in sooblikovanje prijetnega življenja v krajevni skupnosti.

(Občina Sevnica, bš, eP)

sevnica
video

Pridružite se nam