Skip to main content
V Posavju 0.5° C Ponedeljek, 24. januar 2022
02.12.2020
20:45
V Posavju žuramo brez drog in alkohola
Grafika: MC Krško
V Mladinskem centru Krško že leta uspešno izvajajo projekt »V Posavju žuramo brez drog in alkohola«, ki je namenjen učencem in dijakom posavskih osnovnih in srednjih šol.

Letos "žurali" na spletu

Projekt "V Posavju žuramo brez drog in alkohola"

KRŠKO Leto 2020 je v vseh pogledih zares posebno leto, ki je od vsakega posameznika zahtevalo neizmerno veliko poguma, prilagajanja in iznajdljivosti.

Tako smo se v Mladinskem centru Krško odločili, da naše »žuranje« v živo, prestavimo na splet! V mesecu novembru smo tako uspešno izvedli 3 spletne delavnice V Posavju žuramo brez drog in alkohola za učence na OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki, OŠ Leskovec pri Krškem in OŠ Jurija Dalmatina Krško. Spletnih interaktivnih delavnic, ki so potekale v aplikaciji Zoom, se je skupno udeležilo več kot 180 učencev in 12 izvajalcev programa, ki so s pomočjo interaktivnih video posnetkov in drugih spletnih orodij izvajali delavnice.

Čeprav malo drugačne, so bile delavnice uspešne, odzivi učencev pa zelo pozitivni, kar nam daje dodatno motivacijo za nadaljnje delo. Zahvaljujemo se vsem trem osnovnim šolam za izkazano zaupanje in se že veselimo dne, ko bomo lahko ponovno »žurali« v živo.

Maša Mlakar, koordinatorka LAS Posavje

krško
mc krško

Pridružite se nam