Skip to main content
V Posavju 22.3° C Torek, 9. avgust 2022
17.08.2020
09:04
Fakulteta za energetiko, diplomanti
Foto: Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru
Drugi prijavni rok za vpis na študijske programe I. stopnje bo odprt od 20. do 28. avgusta 2020, prijavni rok za podiplomske študijske programe II. in III. stopnje pa se zaključuje 6. septembra 2020.
Postani inže

Vpis v študijske programe Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru

Vpis v dodiplomske študijske programe

V času od 20. do 28. avgusta 2020 bo možno oddati drugo prijavo za vpis v Visokošolski strokovni študijski program Energetika ter Univerzitetni študijski program Energetika, ki jih Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru izvaja v Krškem in Velenju. Oba študijska programa se izvajata v redni obliki, medtem ko fakulteta v izredni obliki izvaja le Visokošolski strokovni študijski program Energetika. V drugem prijavnem roku se na še prosta vpisna mesta lahko prijavijo kandidati, ki se niso prijavili v prvem prijavnem roku ali se niso uvrstili v nobenega od v prvi prijavi naštetih študijskih programov ali se niso vpisali v študijski program, v katerega so bili sprejeti v prvem prijavnem roku, oziroma so se iz tega študijskega programa izpisali do vključno 17. 8. 2020.

Podatki o še prostih vpisnih mestih za drugi prijavni rok bodo 19. avgusta 2020 objavljeni na spletnem portalu eVŠ in na spletnih straneh visokošolske prijavno–informacijske službe Univerze v Mariboru.

Prijavo za vpis kandidat odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ: https://portal.evs.gov.si/prijava/.

Dodatne informacije o vpisu v dodiplomska študijska programa lahko dobite na povezavi https://www.fe.um.si/bodoci-studenti/vpis-na-fe-um/vpis-na-dodiplomski-studij.html, na telefonski številki 07-6202-216 ali na elektronskem naslovu natasa.sokac@um.si.

Vpis v podiplomske študijske programe

Trenutno je odprt prvi prijavni rok za vpis v Magistrski študijski program Energetika in Doktorski študijski program Energetika. Magistrski študijski program Energetika se izvaja v redni in izredni obliki, medtem ko se Doktorski študijski program Energetika izvaja le v izredni obliki.

Kandidati morajo prijavo za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru v študijskem letu 2020/2021 oddati elektronsko, in sicer prek spletnega portala eVŠ, ki je dosegljiv na naslednji spletni povezavi http://portal.evs.gov.si/prijava/.

Podrobna navodila za izpolnjevanje obrazca so dosegljiva na omenjeni spletni strani.

Dodatne informacije o vpisu v podiplomska študijska programa lahko dobite na povezavi https://www.fe.um.si/bodoci-studenti/vpis-na-fe-um/vpis-na-podiplomski-studij.html, na telefonski številki 07-6202-216 ali na elektronskem naslovu natasa.sokac@um.si.

Priključi se tudi ti!

 

 

 

OGLASNO SPOROČILO

fakulteta za energetiko
krško
oglasna novica

Pridružite se nam