Skip to main content
V Posavju 19.4° C Nedelja, 2. oktober 2022
05.05.2022
12:44
Kostanjevica na Krki, september 2020
Foto: ePosavje.com
V Kostanjevici na Krki zbirajo predloge za prejemnike občinskih priznanj.

Zbirajo predloge za podelitev občinskih priznanj

KOSTANJEVICA NA KRKI V najmanjši posavski občini do 1. junija zbirajo predloge za podelitev občinskih priznanj v letu 2022. Kot pravijo, želijo s podelitvijo občinskih priznanj v letu 2022 izročiti priznanja najuspešnejšim in najzaslužnejšim posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam in skupnostim ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali k prepoznavnosti ter razvoju in ugledu občine.

Pet priznanj

Tako zbirajo predloge za prejemnike petih različnih priznanj. Mestni prstan z nazivom Občan leta Občine Kostanjevica na Krki bodo podelili za izjemne prispevke pri promociji in prepoznavnosti občine. Kostanjeviški zlatnik bodo podelili posameznikom, ki so s svojim več kot 20-letnim prizadevnim delom v lokalni skupnosti prispevali k prepoznavnosti, ugledu in razvoju občine. Kostanjeviški srebrnik lahko prejmejo posamezniki, ki so s svojim več kot 10-letnim prizadevnim delom v lokalni skupnosti prispevali k prepoznavnosti, ugledu in razvoju občine. Zlato plaketo podeljujejo društvom, organizacijam in podjetjem v občini, ki so s svojim več kot 20-letnim delovanjem v lokalni skupnosti prispevali k prepoznavnosti, ugledu in razvoju občine, srebrno plaketao plaketo pa društvom, zavodom, organizacijam in podjetjem v občini, ki so s svojim več kot 10-letnim delovanjem v lokalni skupnosti prispevali k prepoznavnosti, ugledu in razvoju

Kdo lahko poda predloge?

Kot pravijo v Kostanjevici na Krki, lahko predloge za podelitev priznanj podajo posamezniki, skupine občanov, politične stranke, župan, družbe, zavodi, društva in druge pravne osebe.

kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja