Skip to main content
V Posavju 3.4° C Sobota, 26. november 2022
13.09.2019
18:28
Foto: Dom starejših občanov Krško
Čeprav je bil petek trinajsti, je bil ta dan v Domu starejših občanov Krško, prav poseben. V lepem sončnem popoldnevu so obeležili že šestnajsto srečanje s svojci in prijatelji stanovalcev doma.

16. srečanje svojcev v Domu starejših občanov Krško

KRŠKO Uvodoma je stanovalce in njihove najbližje pozdravil domski pevski zbor »SONČEK«, ki jih s pesmijo in dobro voljo sicer združuje vse leto. Direktorica doma, Nuša Masnik, je v pozdravu povedala, "da se zavedamo, da nikomur nikoli ne bomo mogli nadomestiti lastnega doma, vseeno pa se zaposleni skupaj z vami trudimo, da ustvarjamo in vzdržujemo vzdušje, v katerem se vsak stanovalec čuti dobrodošlega, zaželenega in sprejetega. Strinjam se, da bi si želeli bolj prijazne pogoje za preživljanje starosti, vendar vas prosim, da imamo razumevanje drug za drugega. Večina naših stanovalcev pride, ko doma svojci ne morejo več zagotoviti varnega okolja in dovolj velikega obsega oskrbe. Nikoli ne trdim, da delamo vse prav, vse po vaših željah, povsem suvereno pa trdim, da moji sodelavci opravljajo svoje delo v danih okvirih zdravstvene zavarovalnice in kadrovskih normativov na najboljši možen način, zato nam veliko pomeni, če nam date povratno informacijo o našem delu, nam poveste svoje poglede in s tem doprinesete k spremembam našega dela na bolje. To, da smo tu in takšni kot smo, je rezultat dela za vaše potrebe, predloge, pohvale in tudi kritike. To je uspeh vseh zaposlenih danes in tudi zasluga vseh, ki so bili včasih naši sodelavci."

Fotogalerija (Foto: Dom starejših občanov Krško):

Zahvalo vsem zaposlenim za njihovo delo in odnos, je v nekaj stavkih strnila stanovalka Ana Marija Verovšek Vuk. Za posebno presenečenje so poskrbeli v skupini »ŽOGA BAND«. To je skupina desetih stanovalk in stanovalcev, ki žoge uporabljajo kot bobne in s pomočjo le teh izvajajo skupinsko, gibalno-glasbeno aerobno vadbo. Pod spretnimi prsti Mateja Perca, sicer sina uslužbenke doma, je zaigrala tudi harmonika. Prijetno druženje se je nadaljevalo ob pogostitvi in slovenskih melodijah glasbenih gostov iz Glasbene šole Lipičnik.

Dom starejših občanov Krško

krško
fotogalerija

Pridružite se nam