Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
05.11.2019
11:47
Ester Sokler
Foto: arhiv ePosavje
V 2. slovenski nogometni ligi se je tekmovanje prevesilo v drugo polovico. Brežičani so prišli še do ene točke, doma so remizirali z Nafto, Krčani so v Radomljah izgubili s 3:1 proti ekipi Kalcerja.

Brežičani do desete točke

Krčani poraženi v Radomljah, Sokler z igrišča zaradi poškodbe

Brežiški nogometaši so na Čatežu gostili ekipo Nafte in prišli do desete letošnje točke ter so tako čedalje bližje skoku s predzadnjega mesta na drugoligaški lestvici.

Krčani so v derbiju zgornjega dela lestvice gostovali v Radomljah. Nikolić je domače povedel v vodstvo v 18. minuti in kot se je izkazalo pozneje, je bil takšen tudi rezultat prvega polčasa. V začetku drugega polčasa sta hitro padla dva zadetka. Domače vodstvo je v 50. minuti povišal Pišek, tri minute pozneje je za Krčane znižal Pamić. Trener Kapušin je moral v 67. minuti z igrišča zaradi poškodbe poklicati Soklerja. V 80. minuti je rezultat srečanja 3:1 (1:0) postavil Varga.

NK Brežice : Nafta 1903
0:0 (0:0)

NK Brežice:
Kruljac, M. Soldo, Brumen, Perković, Filip (od 54. Veneti), Adamič, Drugovič (od 80. Vidmar), F. Soldo, Božič, Predanič, Martić.

Nafta 1903:
Raduha, Pirtovšek, Bizjak, Oštrek, Malešević, Vinko, Paku (od 62. Novinič), Šeruga, Rebernik (od 62. Kamarás), Leuštek, Živko.

Kalcer Radomlje : NK Krško:
3:1 (1:0)

Semafor:

  • 1:0 - 18. min - Nikolić (Kalcer Radomlje)
  • 2:0 - 50. min - Pišek (Kalcer Radomlje)
  • 2:1 - 53. min - Pamić (NK Krško)
  • 3:1 - 82. min - Varga (Kalcer Radomlje)

Kalcer Radomlje:
Lojen, Jazbec, Varga, Cerar (od 90. Gojak), Pišek, Nikolić (od 86. Duspara), Ahačič (od 69. Nuhanović), Trdin, Guček, Vrandečič, Poglajen.

NK Krško:
Zalokar, Eckert, Sokler (od 67. Puškarić), Čirjak (od 89. Fortuna), Dadić, Florjanc, Kendeš, Eller, Zakrajšek, Pamić, Žabec (od 84. Anković).

Kako naprej?

Do zimskega premora so še trije krogi, naslednjo soboto bodo krški nogometaši gostovali v Rogaški Slatini, brežiški pa doma igrajo z Radomljami.

(bš)

nogomet
nk krško
nogometni klub brežice
brežice
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja