Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
23.12.2019
17:48
Celulozarji plavali v Čakovcu
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
V soboto so se plavalci krškega Celulozarji udeležili 4. Memorijala Anto Dragić v Čakovcu na Hrvaškem. Klubske barve je zastopalo 17 plavalcev, ki so z uspešnim nastopi zaključili leto 2019.

Ema Menoni štirikrat na stopničkah

ČAKOVEC, HRVAŠKA Krčani so si namreč v Čakovcu priplavali sedem odličij in veliko uvrstitev med deset najboljših. Največ medalj si je priplavala Ema Menoni, ki je v štirih startih prav tolikokrat stopila na stopničke. Na najvišjo stopničko je stopila v disciplinah 100m hrbtno, 50m hrbtno ter 100m prsno, druga pa je bila na 100m prosto. Ema je na koncu tekmovanja dobila tudi nagrado za najvišje število točk v dveh disciplinah v svoji kategoriji.

Na stopničkah Maša Vasiljevič in Anja Vrščaj

Dve medalji si je priplavala Maša Vasiljević, srebro na 50m delfin ter bronasto na 100m prosto, še dvakrat pa je končala na nehvaležnem četrtem mestu. Na stopničke se je zavihtela tudi Anja Vrščaj, ki je bila tretja na 200m prsno.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

Novi osebni rekordi

Med najboljših deset so se v svojih nastopih uvrstili tudi Ana Menoni, Nina Tomše, Nejc Kapušin, Tin Babič, Anej Krušič, Florijan Resnik, Luka Ferenčak in Matija Marolt, osebne rekorde pa so popravili še Anej Jurčič, Nejc Kranjc, Lovro Kožar, Jakob Petrič, Aleksej Kržan ter Matija Strgar Kunej.

(bš)

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam