Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
09.03.2020
13:31
NK Krško : NK Krka, 8. marec 2020
Foto: ePosavje.com
V 20. krogu 2. slovenske nogometne lige so krški nogometaši v nedeljo na Gubcu v dolenjsko-posavskem derbiju izgubili z Novomeščani, brežiški nogometaši so v soboto v Kopru prišli do točke.

Krčani izgubili s Krko

Domači dva zadetka dobili po neodločnosti v obrambi

KRŠKO Na Gubcu je prvi zadetek padel v 17. minuti, ko je neodločnost v domači obrambi izkoristil Kastrevec. Domači so v 24. minuti izenačili, ko je bil z glavo uspešen Radić. A veselje ni trajalo dolgo, že v naslednjem napadu je po novi napaki v obrambi priložnost izkoristil Paris in goste povedel v vodstvo z rezultatom 1:2, takšen je bil tudi rezultat prvega polčasa. Tudi ta rezultat ni ostal dolgo, Novomeščani so namreč kmalu povedli z dvema zadetkoma prednosti, uspešen je bil Jašaragić. V 56. minuti so domači znižali rezultat, ko je bil z enajstmetrovke uspešen Pamić. Domači so v nadaljevanju napadali in napadali, si priigrali še nekaj lepih priložnosti, a rezultata jim ni uspelo poravnati.

Kapušin: "V zaključku akcij smo bili premalo zbrani in natančni"

Kot je po tekmi povedal domači trener Kapušin, "so prvi polčas zaznamovale naše napake in nasprotnikovi protinapadi, preko katerih so dvakrat zadeli. Podobna slika tudi na začetku drugega polčasa, ko so gostje po hitem protinapadu zadeli za 1:3. Po prejetem zadetku smo strnili vrste in začeli pritiskati na nasprotnika, vendar smo bili v zaključku akcij premalo zbrani in natančni. Fantom nimam kaj očitati, saj so pustili srce na igrišču, vendar, žal, za to niso bili nagrajeni.” Trener Krkašev Zeljković pravi, da so to za njih pomembne tri točke. "Na koncu ne glede na vse, mislim, da smo jih prigarali. V igri moramo izboljšati še veliko stvari, ampak verjamem, da smo na pravi poti," dodaja trener gostov.

Brežičani do točke proti prvi ekipi lige

Brežičani so v soboto gostovali v Kopru in prvi ekipi lige odščipnili točko. V 63. minuti so Brežičani povedli prek Jakupoviča, le pet minut pozneje je izenačil Baša, do konca srečanja pa se rezultat ni spremenil.

(bš)

nogomet
nk krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja