Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
08.05.2019
07:05
Foto: arhiv ePosavje
Klub borilnih veščin Sevnica bo v petek, 24. maja 2019, organiziral Sevniški karatlon – poligon s premagovanjem ovir za predšolske otroke in osnovnošolce.

Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti

Športna unija Slovenije že od leta 1996 na različnih koncih Slovenije v okviru projekta Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti in v sodelovanju z lokalnimi partnerji organizira športno-družabne prireditve in večdnevne dogodke, katerih namen je promocija športne dejavnosti kot zdravega in zabavnega načina preživljanja prostega časa in kot alternative vsem oblikam sodobnih zasvojenosti. Prizadeva si za širitev ljubezni do športa in kroga redno aktivnih s poudarkom na vključevanju tistih, ki so v športu manj dejavni, hkrati pa dvigniti ozaveščenost o negativnih posledicah različnih oblik zasvojenosti in pozitivnih učinkih športne aktivnosti. Vrednote, ki jih z ljubeznijo do športa širi, so: zdrav in pozitiven pogled na življenje, veselje, ekipni duh, pripadnost, vztrajnost, disciplina, zdrava zabava, spoštovanje in delavnost."

Slovenija v gibanju 365

S strani Športne unije Slovenije je bil Klub borilnih veščin Sevnica izbran, da v vse slovenskem projektu SLOVENIJA v GIBANJU 365 predstavi in organizira športno družabno srečanje predšolskih otrok in osnovnošolcev v občini Sevnica.

Klub borilnih veščin Sevnica

sevnica

Pridružite se nam