Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
18.02.2020
12:57
DBV Katana Kočevje
Foto: DBV Katana Globoko
V nedeljo so člani DBV Katana Globoko v Kočevju nastopili na Državnem prvenstvu v Ju-Jitsu duo sistemu, na katerem je nastopilo več kot 100 parov iz celotne Slovenije.

6 naslovov državnih prvakov in 4 podprvakov

KOČEVJE Člani Društva borilnih veščin Katana Globoko so znova nastopili odlični, saj so vsi domov prinesli odličja. Osvojili so kar 6 naslovov državnih prvakov in 4 naslove državnih podprvakov. Državni prvaki so postali: Tadej Zobarič in Anej Rožman,  Neli Rožman in Ema Šušterič,  Alma Mujezinovič in Lana Piškur, Marko Rožman in Maša Rožman, Ema Dražetič in Lana Senica ter Jedert Jevševar / Maruša Rus.

Državni podprvaki

Jedert Jevševat in Maruša Rus sta postali še članski podprvakinji, z naslovom državnih podprvakov pa se prav tako lahko pohvalijo Matic Leskovar in Tarik Softič, Tarik Kurspahič in Ema Kodrič ter Sara Kos in Valentina Kos, 4. mesto sta osvojili Dolores Kos in Ema Kodrič.

Fotogalerija (Foto: DBV Katana Globoko):

Ana Agrež postala mojstrska kandidatka

Tekmovalce sta ob tatamiju spremljala trenerja Stane Preskar in Jure Žabjek, pravico na blazinah pa so delili Dejan Kink, Ognjen Saje in Ana Agrež. Po tekmovanju je Komisija za polaganje pasov Ju-Jitsu zveze Slovenije organizirala polaganje za šolske in mojstrske pasove. Izpit za 1. kyu rjav pas je pred državno komisijo uspešno opravila Ana Agrež in s tem postala mojstrski kandidat.

DBV Katana Globoko

brežice
borilni športi
fotogalerija

Pridružite se nam