Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
12.12.2019
10:23
Odbojkarsko društvo Brestanica
Foto: OD Brestanica
Članska ekipa Odbojkarskega društva Brestanica je v soboto, 7. decembra, v domači telovadnici OŠ Brestanica odigrala zadnjo domačo ligaško tekmo v letu 2019.

Nasprotnice iz Ankarana 2. na lestvici

Srečanje se je končalo z zmago gostij z 1:3

Ekipa se je zbrala v skoraj popolni zasedbi, saj so vedele, da bodo nasprotnice iz Ankarana trd oreh, saj zasedajo 2. mesto na lestvici.

PRVI NIZ Domačinke so prvi niz začele odločno in vodile skozi celoten niz, imele že šest točk prednosti, a na koncu popustile na sprejemu ob odličnih servisih njihove korektorice, ki je naredila razliko, in tako je prvi niz pripadel gostjam s 25:20.

DRUGI NIZ V drugem nizu so domačinke začele slabše, a se v sredini niza pobrale in igrale odločneje točko, za točko ter se z nekaj dobrimi servisi nevarno približale nasprotnicam, ki pa so niz kljub temu dobile s 25:17.

TRETJI NIZ Tretji niz  so zopet domačinke vzele v svoje roke, igrale svojo igro in z odličnimi servisi izkušene Aleksandre Kožar vrnile gostjam za poraz v prvem nizu na enak način. Niz je ostal v Brestanici s 25:20.

ČETRTI NIZ V četrtem nizu je domačinkam pošla vsa energija in tako so dobile možnost mlajše članice, ki so zamenjale starejše ter si tako pridobile potrebne informacije in izkušnje za nadaljevanje sezone. Ob slabši predstavi so tako niz in tekmo zasluženo dobile gostje z 25:9 in končnih 3:1 v nizih.

Do konca leta še dve gostovanji

Škoda je bilo predvsem zadnjega ''predanega'' niza, a punce so pokazale, da so kos tudi najboljšim, le ta konstantna neuigranost, ko skupaj igrajo le na tekmah jih včasih stane zmage ob enakovrednih nasprotnicah. Priložnosti bo še dovolj, konec leta pa ekipo čakata še dve tekmi na gostovanju in sicer soboto v Novem mestu in naslednji teden še v Novi Gorici.

(OD Brestanica, eP)

odbojka
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja