Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
16.12.2019
08:11
Odbojkarsko društvo Brestanica
Foto: arhiv ePosavje
Članice Odbojkarskega društva Brestanica so se v soboto po regijskem turnirju, ki je potekal celo dopoldne na Senovem, odpravile še na člansko tekmo v Novo mesto.

Brestaniške odbojkarice do pete zmage

NOVO MESTO Ob starejših članicah, ki so se odpravile na gostovanje so poleg izkušenih Eve Jurečič in Mateje Grilc na mestu napadalk zaigrale še korektorica Tina Piltaver, blokerka Nela Zupan in mlada Lara Gramec, ki se počasi vrača po poškodbi kolena. Na mestu libera je igrala Lili Čižmek. Mesto podajalke je tokrat ob odsotnosti Aleksandre Kožar in odsotnosti drugih dveh, prevzela Manca Dremelj.

Brez izgubljenega niza

Ekipa je igrala sicer dobro in sproti reševala konfliktne situacije, ob prevzemanju določenih vlog, bila je dovolj učinkovita na servisih in zaključevanju napadalnih udarcev. Odbojkarice Kostak Elmonta so tako prvi niz dobile z 25:18, drugega z 25:16 in zadnjega z 25:23, kjer je ravno v koncu niza največjo razliko po slabem začetku z odličnimi servisi naredila razigrana Mateja Grilc. Tako so si članice priborile še peto zmago v sezoni in to z 3:0 v nizih.

V petek gostujejo v Novi Gorici

Pred ekipo je še sklepno dejanje v letu 2019 in sicer v petek, 20. decembra 2019, se odpravljajo na gostovanje v Novo Gorico potem pa sledi enomesečni premor, saj je prva članska tekma v 2020 šele 25. januarja.

(bš)

odbojka
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja