Skip to main content
Torek, 16. april 2024
02.07.2021
10:42
Tenis liga, Brežice, finale kvalifikacij
Foto: Teniški klub Brežice
Članska ekipa Teniškega kluba Brežice se je prek skupinskega dela, kjer si je izborila prvo mesto, uvrstila nesporedno v finale kvalifikacij za 1. slovensko teniško ligo. V nedeljo finale v Brežicah.

V nedeljo ob 10. uri v Brežicah finale kvalifikacij za 1. teniško ligo

BREŽICE Članska ekipa Teniškega kluba Brežice v postavi Marko Sabolčki, Matic Sotler, Nejc Marič, Andraž Sotler, Borut Žičkar, Luka Bulovič, Žiga Deržič, Anže Deržič, Benjamin Beliš in Gregor Ficko, bo dala vse od sebe, da doseže zastavljeni visoki cilj. Ta bo lažje dosegljiv ob podpori najboljše teniške publike, vabijo iz brežiškega kluba.

"Tprav" karakter

"Igralci so iz pravega testa. Tako po teniškem znanju, borbenosti in "tpravem" karakterju. Z veseljem vam sporočamo, da je TZS dodelila organizacijo finalnega obračuna kvalifikacij TK Brežice, ki bo med TK Brežice in TK Goja / TK Nova Gorica to nedeljo s pričetkom ob 10. uri," še dodajajo.

Finale kvalifikacij nagrada za odlične igre in delovanje kluba

V klubu pravijo, da je dodelitev zaključka kvalifikacij nagrada Teniške zveze Slovenije za odlične igre članske ekipe, odličnemu delu trenerjev, pa tudi nagrada mladim teniškim navdušencem ter teniškemu boomu v Brežicah in širši okolici Posavja. "Navijači, vabljeni na brežiški Roland Garros, da s fair navijanjem pomagamo ekipi pri tako željeni uvrstitvi v prvo ligo," še dodajajo.

(eP)

brežice
tenis

Pridružite se nam