Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
09.12.2019
21:17
Katana v Italiji
Foto: DBV Katana Globoko
V soboto in nedeljo je v italijanski Genovi v Italiji mednarodno ju-jitsu tekmovanje Italia Open 2019, na katerem je nastopilo več kot 550 tekmovalcev iz 52 klubov, tudi štirje lčlani DBV Katana.

Katanci odlični v Italiji

Kristjan Agrež na najvišji stopnički, Lea Žunec tretja

GENOVA (ITALIJA) Prvi dan sta nastopila Lea Žunec in Kristjan Agrež, oba tekmovalca v jiu jitsu (ne-waza). Kristjan je v kategoriji U16 +73kg z dvema suverenima zmagama pometel s konkurenco in v svoji osvojil zasluženo zlato odličje. Lea pa je nastopila v kategoriji članic +70kg in z eno zmago in dvema porazoma osvojila bronasto odličje.

Martin tretji, Neli zmagala

Drugi dan sta nastopila še Martin Mustar in Neli Rožman, oba tekmovalca v ju-jitsu borbah. Martin, ki je tekmoval v kategoriji kadetov -60kg, je po prvi suvereni zmagi nad domačinom moral pri borbi za vstop v finale priznati premoč nasprotniku - kasnejšemu prvaku. S ponovno zmago v repasažu si je nato zagotovil bronasto odličje. Neli pa je v svoji kategoriji U14 +57kg z dvema zmagama osvojila zasluženo zlato odličje. Tekmovalce je ob tatamiju spremljal trener Matej Žerjav.

Fotogalerija (Foto: DBV Katana Globoko):

(bš)

borilni športi
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja