Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
02.06.2021
10:40
Dirka po Sloveniji, 3. etapa
Foto: ePosavje.com
Po delu 3. etape kolesarske Dirke po Sloveniji, ki bo v petek, 11. junija, tudi na posavskih cestah, smo se že zapeljali od Brestanice do Sevnice. Kje se bodo peljali kolesarji?

Del 3. etape Dirke po Sloveniji

Od Brestanice do Sevnice

Ko se bodo kolesarji iz Sevnice prek Bistrice ob Sotli, Virštanja in Lesičnega čez Senovo spustili proti Brestanici, jih bo cesta pod brestaniškim gradom odpeljala ob reki Savi mimo Blance do Sevnice. Zapeljite se z nami in poglejte, kje boste lahko v petek, 11. junija, od 11. ure naprej spremljali najboljšega kolesarje na Dirki po Sloveniji.

Predstavimo Posavje svetu!

V petek, 11. junija, na posavskih cestah

Kolesarsko dirko po Sloveniji bodo v neposrednem prenosu prenašali na TV Slovenija 2 in Eurosportu. Posavce vseh starosti vabimo, da predstavimo Posavje svetu, kot je prav in se spodobi. Pripravljate na vašem ovinku kakšno presenečenje? Na info@eposavje.com zbiramo vaše ideje in lokacije dogodkov, da jih bomo lahko posredovali naprej pripravljalcem televizijskega prenosa. 

Enostavno: Fotkaš, posnameš, pošlješ

Na sam dan dirke nam lahko v naše elektronske nabiralnike (naj bo prek elektronske pošte ali zasebnih sporočil na Facebooku, Twitterju ali Instagramu) pošljete fotografije in videoposnetke ter tako sodelujete pri sooblikovanju največje zbirke multimedijskega gradiva s tretje etape Dirke po Sloveniji.

(eP)

dirka po sloveniji
kolesarstvo
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja