Skip to main content
V Posavju 5.8° C Sreda, 24. 2024
29.05.2021
19:37
Dirka po Sloevniji, 28. maj 2021
Foto: ePosavje.com
Tretja etapa Dirke po Sloveniji se bo v petek, 11. junija, začela pri vodovodnem stolpu v Brežicah in preko Dobove, Bistrice ob Sotli, Virštanja, Sevnice, Kostanjevice na Krki končala v Krškem.

Po delu 3. etape Dirke po Sloveniji 2021 od Brežic do Bistrice ob Sotli

BREŽICE Kaj vse čaka kolesarje na tretji etapi? Zapeljali smo se po delu trase od Brežic do Bistrice ob Sotli. Kolesarji bodo posavsko etapo začeli pod vodovodnim stolpom sredi Brežic, mimo gradu jih bo pot odpeljala proti Dobovi, tam bodo pod železnico zavili proti Malem Obrežu in Kapelam, od tam pa bo kolesarje mimo Župelevca pot vodila proti Bizeljskem in Bistrici ob Sotli. 

 

Predstavimo Posavje svetu!

V petek, 11. junija, na posavskih cestah

Kolesarsko dirko po Sloveniji bodo v neposrednem prenosu prenašali na TV Slovenija 2 in Eurosportu. Posavce vseh starosti vabimo, da predstavimo Posavje svetu, kot je prav in se spodobi. Pripravljate na vašem ovinku kakšno presenečenje? Na info@eposavje.com zbiramo vaše ideje in lokacije dogodkov, da jih bomo lahko posredovali naprej pripravljalcem televizijskega prenosa. 

Enostavno: Fotkaš, posnameš, pošlješ

Na sam dan dirke nam lahko v naše elektronske nabiralnike (naj bo prek elektronske pošte ali zasebnih sporočil na Facebooku, Twitterju ali Instagramu) pošljete fotografije in videoposnetke ter tako sodelujete pri sooblikovanju največje zbirke multimedijskega gradiva s tretje etape Dirke po Sloveniji.

(eP)

dirka po sloveniji
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja