Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
16.11.2021
12:03
NK Krško, jesenski del
Foto: arhiv ePosavje
Tekmovanje v 2. slovenski nogometni ligi se je prevesilo v drugo polovico. Do zimskega premora sta še dva redna kroga, ekipe morajo nadomestiti še pet odpadlih tekem.

V 2. SNL še dva redna kroga

KRŠKO V minulih vikendu je bilo v 16. krogu 2. slovenske nogometne lige na sporedu sedem od predvidenih osmih tekem. Že v petek je odpadla tekma v Krškem, ko so morali zaradi pojava virusa v lendavski ekipi odpovedati tekmo  NK Krško : Nafta 1903. Brežiški nogometaši so v soboto gostovali v Črni na Koroškem, kjer so z ravenskim Fužinarjem odigrali 0:0 in prišli do devete letošnje točke.

Kako kaže na lestvici?

Po nepopolnih 16. krogih so Brežicani z devetimi točkami na predzadnjem mestu lestvice, Krčani imajo pet točk več (14) in so na 13. mestu lestvice. A do zimskega premora se vse še lahko spremeni. Tako je Drava Ptuj na zadnjem mestu lestvice z osmimi točkamin in dvema tekmama manj, Krčani in Jadran Dekani (na lestvici med Krčani in Brežičani) imajo tekmi manj. 

Kako še do zime?

Krčane do zimske premora čaka še gostovanje na Koroškem pri Fužinarju in domača tekma z Roltek Dobom (ter seveda domača odpovedana tekma z Lendavo), Brežičani bodo v naslednjem krogu gostovali pri Iliriji, v zadnjem krogu pred odhodom na zimski počitek pa še pri drugi ekipi lige, nogometaših Nove Gorice.

(eP)

krško
nogomet
nogometni klub brežice
brežice
nk krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja