Skip to main content
V Posavju 5.7° C Torek, 23. 2024
16.09.2022
10:07
Zgodovinski uspeh kostanjeviške odbojke
Foto: OK Kostanjevica na Krki
Posavske odbojkarice in odbojkarji so dobili nasprotnike v pokalnem tekmovanju. V letošnji sezoni se bo med seboj merilo 47 ženskih in 35 moških ekip.

Dobili nasprotnike v pokalnem tekmovanju

POK Krško

Dekleta bodo z nastopi in 2. krogom prvenstva začela 28. septembra, ko bo katerem bo igralo 22 ekip, 3. in 4. krog bosta 5. in 12. oktobra, nato pa se bodo v boj za najvišja mesta vključile še ekipe, ki bodo nastopale v 1.A Sportklub odbojkarski ligi in ki sodijo v ožji krog favoritov za končno zmago.

Tekma 2. kroga bo v gosteh

Odbojkarice POK Krško bodo v v 2. krogu 28. septembra gostovale pri ekipi Aquawatt Žirovnica, v primeru zmage jih čaka ekipa TPV Volley Novo mesto.

Athos Kostanjevica

Moški bodo s pokalnim tekmovanjem začeli 5. oktobra, ko bo v 3. krogu nastopilo 22 ekip, v 4. krogu bodo že spremljali prve predstave 1.B ligašev, najboljše slovenske ekipe, ki bodo igrale v 1.A Sportklub odbojkarski ligi ACH Volley Ljubljana, Merkur Maribor, Calcit Volley, Panvita Pomgrad, Salonit Anhovo, Črnuče, Hiša na kolesih Triglav in Fužinar Sij Metal Ravne pa se bodo v tekmovanje vključile v osmini finala 26. oktobra.

Lani so se poslovili v 4. krogu

Lanski zmagovalci 2. slovenske odbojkarske lige bodo srečanje 3. kroga pokala odigrali v gosteh. Kostanjevičani bodo namreč v začetku oktobra gostovali v Kamniku pri ekipi Calcit Volley III. V lanski sezoni so se od pokalnega tekmovanja poslovili v 4. krogu, s 3:2 je bila v kostanjeviški dvorani od njih boljša ekipa KEKOOprema Žužemberk.

odbojka
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja